Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο Schools.gr

“Tips & Tricks για μία επιτυχημένη τηλεοπτική παρουσίαση”

 

Η αρχισυντάκτρια και υπεύθυνη ψυχαγωγικών εκπομπών του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, Πολυξένη Καραμίχα σε ένα ξεχωριστό σεμινάριο

Πότε; Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Που; ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης (Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη)

Ώρα έναρξης: 11.00

Είσοδος Δωρεάν

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

 

Έχει χαρακτηριστεί, ως η αρχισυντάκτρια που “γέννησε”, μέσα από τη πορεία της τα τελευταία 20 και πλέον χρόνια ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της τηλεοπτικής παρουσίασης. Φαίη Σκορδά, Ελένη Τσολάκη, Σοφία Τουντούρη, είναι λίγες μόνο από τις παρουσιάστριες που εδώ και πολλά χρόνια μεσουρανούν στο σύγχρονο ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο. Κοινή συνισταμένη όλων, το γεγονός, ότι ξεκίνησαν από τη ψυχαγωγική ζώνη του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV και τις εκπομπές της Πολυξένης Καραμίχα.

Πέραν της τηλεόρασης όμως, η κα Καραμίχα έχει συνεργαστεί και συνεχίζει να συνεργάζεται με πλήθος εντύπων πανελλαδικής εμβέλειας, μόνιμα ή μέσα από έκτακτες συνεργασίες, μεταφέροντας την εμπειρία και το ταλέντο της και στο γραπτό λόγο.

Στο σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, η έμπειρη δημοσιογράφος θα κάνει μία ενδιαφέρουσα και εμπεριστατωμένη ανάλυση της σύγχρονης τηλεοπτικής πραγματικότητας, αποκαλύπτοντας μυστικά και μεθόδους για να ξεκλειδώσει κάθε ενδιαφερόμενος, όλα εκείνα τα στοιχεία που αποτελούν την ιδανική συνταγή για μία επιτυχημένη τηλεοπτική καριέρα.

Σας περιμένουμε.

 

leave your comment


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Copied!