Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Σεμινάριο Πιστοποίησης Χρήσης ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ για σκοπούς Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο

MITROPOLITIKO_career_coaching-seminar

Το Τμήμα Ψυχολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και η εταιρία συμβούλων ανθρώπινου δυναμικού EVALION διοργανώνουν διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο Πιστοποίησης Χρήσης των ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ του προγράμματος EvCareer για σκοπούς Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας.  
 
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ:           25/11/2017 και 09/12/2017
ΩΡΕΣ:                           09:00 – 17:00
ΧΩΡΟΣ:                        ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ [Σωρού 74]
KOΣΤΟΣ:                       €220
 
Η Συμβουλευτική Καριέρας που παρέχει η Evalion αφορά στη συλλογή με δομημένο τρόπο (τεστ και ερωτηματολόγια) πληροφοριών σχετικών με το άτομο, ώστε στη συνέχεια να του παραχθεί η κατάλληλη συμβουλευτική καθοδήγηση για την επανατοποθέτησή του στην αγορά εργασίας ή την αλλαγή καριέρας. Οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν στη χρήση των σειρών Ψυχομετρικών Εργαλείων EvCareer, τα οποία χρησιμοποιούνται από ιδιωτικά σχολεία, ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και συμβούλους σταδιοδρομίας.
Η επιτυχής ολοκλήρωση της εκπαίδευσης οδηγεί σε Πιστοποίηση επαγγελματικής χρήσης των σειρών για σκοπούς επαγγελματικού προσανατολισμού, επιλογής τομέα εξειδίκευσης φοιτητών, συμβουλευτικής καριέρας και προσωπικής ανάπτυξης (coaching). Περισσότεροι από 11.000 έφηβοι και ενήλικες έχουν συμπληρώσει τις σειρές για σκοπούς Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας μεταξύ 2009-2017.
 
Το σεμινάριο περιλαμβάνει:

  • εκπαίδευση στα ερωτηματολόγια EvCareer και στα Τεστ Βασικών Ικανοτήτων
  • εκπαίδευση στις αναφορές αποτελεσμάτων
  • πιστοποίηση στη χρήση των δύο συστοιχιών της σειράς EvCareer (αξιοποίηση για σκοπούς συμβουλευτικής)
  • ντοσιέ με το έντυπο υλικό και τις αναλυτικές σημειώσεις του σεμιναρίου.

Η εκπαίδευση απευθύνεται σε πτυχιούχους και μεταπτυχιακούς φοιτητές Ανθρωπιστικών Επιστημών (π.χ. ψυχολόγους, εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας) και σε όσους θέλουν να ασχοληθούν με τη Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας Εφήβων και Ενηλίκων.
 
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ/ΕΓΓΡΑΦΕΣ: κα Βίκυ Γκόλτση, 2106199891, vgoltsi@mitropolitiko.edu.gr
 
Περισσότερα στο www.mitropolitiko.edu.gr
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!