Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Shades of Trendy Colors – Συμμετοχή & βράβευση του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ στην Έκθεση: «Beauty Macedonia: Καλοκαίρι 2015»

COLLAGE BEAUTY

Ο Τομέας Ομορφιάς του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Μακεδονίας, συμμετείχε στην έκθεση «Beauty Macedonia: Καλοκαίρι 2015», που πραγματοποιήθηκε στο περίπτερο 13 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, από το Σάββατο 23/5/2015 έως τη Δευτέρα 25/05/2015.
Η έκθεση-θεσμός για τον χώρο της ομορφιάς στην Ελλάδα, υποδέχθηκε χιλιάδες επαγγελματίες και σπουδαστές, οι οποίοι είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τις πλέον πρόσφατες εξελίξεις και τάσεις του χώρου της ομορφιάς, καθώς και να παρακολουθήσουν ζωντανά επιδείξεις εξειδικευμένων μηχανημάτων.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Μακεδονίας και συγκεκριμένα οι σπουδάστριες των τμημάτων Αισθητικής και Κομμωτικής του Τομέα Ομορφιάς, υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση των έμπειρων καθηγητών τους, αμέσως μετά τα εγκαίνια της έκθεσης, παρουσίασαν στο κοινό show ομορφιάς, με θέμα “ShadesofTrendyColors. Το θέμα αναφέρεται στα έντονα και λαμπερά χρώματα στα μαλλιά, τα οποία αναδεικνύουν το στυλ κουρέματος.
Κορυφαία στιγμή των εγκαινίων, ήταν η βράβευση του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ από την διοργανώτρια εταιρεία Beauty Greece Tsirimokou, για την άριστη συνεργασία και τη συνεπή παρουσία στην έκθεση Beauty Macedonia.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, συνεχώς συμμετέχει σε μεγάλες διοργανώσεις, που μπορούν να αποφέρουν στους σπουδαστές και τους απόφοιτους του πολύτιμες εμπειρίες για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.
 
Info: Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη T. 2310 552406
www.iek-xini.edu.gr | [email protected] | www.facebook.com/iekxinithessaloniki
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!