Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας στο εργαστήριο των Ζαχαροπλαστείων Plaisir

Collage Plaisir

Εκπαιδευτική επίσκεψη του Τομέα Επισιτισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας στον Όμιλο Plaisir

Την Τρίτη 26 Μαΐου, οι σπουδαστές του Τομέα Επισιτισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, στο πλαίσιο της ισχυρής συνεργασίας του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ με όμιλο Plaisir, πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στην μονάδα παραγωγής των ζαχαροπλαστείων Plaisir, στην ΒΙΠΑ Νέας Ραιδεστού Θεσσαλονίκης.
Εκεί, τους υποδέχτηκε ο υπεύθυνος παραγωγής του Ομίλου Plaisir κύριος Κωνσταντίνος Ευλαμπίδης για να ξεκινήσει η ξενάγηση στους χώρους. Αρχικά, οι σπουδαστές ξεναγήθηκαν στα τμήματα παραγωγής των προϊόντων, με πρώτο το τμήμα σφολιάτας και πιτών, όπου παρακολούθησαν την προετοιμασία και την παραγωγή τους. Συνέχισαν την περιήγηση στο αγαπημένο μικρών και μεγάλων, τμήμα παρασκευής παγωτού.
Έπειτα περιηγήθηκαν στο τμήμα κερασμάτων για να παρακολουθήσουν τον τρόπο παρασκευής και συντήρησης. Στη συνέχεια, ενημερώθηκαν για τους τρόπους ψησίματος από το παντεσπάνι και το τμήμα παραγωγής τούρτας. Τελικός προορισμός ήταν το τμήμα catering και food service.
Τελειώνοντας την παρουσίαση, ο υπεύθυνος παραγωγής θέλησε, να ευχαριστήσει το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας και συγκεκριμένα τον Τομέα Επισιτισμού, για την πολύτιμη συνεργασία και την παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης στους σπουδαστές του ώστε να έχουν τα απαραίτητα εφόδια για την αγορά εργασίας.
 
Info: Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη
T. 2310-552406, U. www.iek-xini.edu.gr, @. [email protected]
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!