Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Σπουδές «Security» στο Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης και εξ-ΑΣΦΑΛΙΖΕΙΣ το επαγγελματικό σου μέλλον!

Σπουδές «Security» στο Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης και εξ-ΑΣΦΑΛΙΖΕΙΣ το επαγγελματικό σου μέλλον!

Αποτελεί ένα από τα πλέον προσοδοφόρα –και διαρκώς αναπτυσσόμενα- επαγγέλματα στην αγορά εργασίας, από πλευράς ζήτησης, καθώς έχει να κάνει με την ασφάλεια… Οι σπουδές Security –Στέλεχος Ασφαλείας Προσώπων και Υποδομών στο Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης, μπορούν να σας οδηγήσουν… «ασφαλώς» στην επαγγελματική επιτυχία!
Με μια άρτια καταρτισμένη ομάδα καθηγητών-καταξιωμένων επαγγελματιών στο χώρο της ιδιωτικής ασφάλειας, σε συνδυασμό με εργαστήρια εξοπλισμένα με την πλέον σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή, οι νέοι και νέες που θα επιλέξουν την ειδικότητα «Στέλεχος Ασφαλείας Προσώπων και Υποδομών -Security» στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, λαμβάνουν ολοκληρωμένη εκπαίδευση, που τους αναγάγει, μετά το πέρας των σπουδών τους, σε ικανούς, ανταγωνιστικούς επαγγελματίες στον εργασιακό στίβο.
Τη «σφραγίδα» στην εξασφάλιση της επαγγελματικής επιτυχίας των νέων που επιλέγουν τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ για τις σπουδές τους, βάζει το ΓΕΑΣ ΞΥΝΗ (Γραφείο Εργασίας Αποφοίτων-Σπουδαστών Ομίλου ΞΥΝΗ), αλλά και οι ισχυρές συνεργασίες των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, με μεγάλα γυμναστήρια και εταιρείες Security. 
Περίτρανη απόδειξη της σιγουριάς για το εργασιακό μέλλον, την οποία διασφαλίζουν στους αποφοίτους τους τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, είναι το στατιστικά αποδεδειγμένο ποσοστό ότι 1 στους 2 σπουδαστές μας εργάζεται στο αντικείμενο των σπουδών του, γεγονός που αντιπαραβάλλεται στα ολοένα και αυξανόμενα ποσοστά ανεργίας των ημερών μας.
Σπούδασε Security στο I.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης και…. Άσε τους άλλους ν’ «Αγριεύουν»!
Δήλωσε το ενδιαφέρον σου εδώ:
http://www.iek-xini.edu.gr/iek-thessalonikis-campus
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!