Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

«Στο δρόμο… της ανάπτυξης – Ανάπτυξη δεξιοτήτων Πωλήσεων & Επικοινωνίας» Σεμινάριο για τη σύγχρονη επαγγελματία Αισθητικό

«Στο δρόμο… της ανάπτυξης – Ανάπτυξη δεξιοτήτων Πωλήσεων & Επικοινωνίας» Σεμινάριο για τη σύγχρονη επαγγελματία Αισθητικό

O Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΕΝΩΣΗ (Κέντρο Δια Βίου Μάθησης – Εγκεκριμένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) σε συνεργασία με τον κ. Βασίλη Γαλάνη, Marketing Consultantο οποίος διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο marketing management δεκάδων μονάδων του κλάδου, στο πλαίσιο της επιμόρφωσης των ιδιοκτητών των Κέντρων και των Πολυδύναμων Μονάδων του κλάδου, αλλά και των επαγγελματιών Αισθητικών του κλάδου, διοργανώνει στις εγκαταστάσεις του ένα απόλυτα εξειδικευμένο σεμινάριο. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014 & Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014, ώρα: 10:00- 16:00. Η αναγκαιότητα της επιμόρφωσης των αισθητικών σε θέματα marketing management του κέντρου και ανάπτυξης των παρεχόμενων υπηρεσιών και των πωλήσεων, αναδεικνύεται μέσα από την πραγματικότητα και καθιστά επιτακτική την ανάγκη επιμόρφωσης σε βάθος όλων των επαγγελματιών του κλάδου. Θέλετε να ανακαλύψετε το δρόμο προς την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη; Το παραπάνω επιμορφωτικό πρόγραμμα σας προσφέρει τη δυνατότητα, συμμετέχοντας στο παραπάνω εξειδικευμένο σεμινάριο που αναπτύχθηκε για τους επαγγελματίες του κλάδου. Η ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων στο marketing, τις τεχνικές πωλήσεων υπηρεσιών  και την επικοινωνία, αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας καθώς και την επαγγελματική επιτυχία των εργαζομένων σε κέντρα αισθητικής. Το παραπάνω επιμορφωτικό πρόγραμμα εστιάζει στην πρακτική εξάσκηση και ανάπτυξη δεξιοτήτων και απευθύνεται σε κάθε σύγχρονη επαγγελματία αισθητικό, σε στελέχη/ εργαζόμενους κέντρων αισθητικής και φοιτητές των Α.Τ.Ε.Ι. Αισθητικής. Βασικός σκοπός του προγράμματος που παρέχει απόλυτα εξειδικευμένα και άμεσα εφαρμόσιμα «εργαλεία» και τεχνικές, είναι η αποτελεσματική πώληση υπηρεσιών του κέντρου καθώς και των επαγγελματικών καλλυντικών, η ποιότητα της εξυπηρέτησης του πελάτη, η αποτελεσματική επικοινωνία, η σωστή χρήση της γλώσσας του σώματος και η εφαρμογή σύγχρονων τεχνικών προώθησης πωλήσεων, μάρκετινγκ και διαφήμισης στο σύγχρονο κέντρο αισθητικής. Το πρόγραμμα σκοπεύει στη δημιουργία ενός άριστου επαγγελματικού υπόβαθρου, που θα επιτρέψει σε κάθε συμμετέχοντα να συμβάλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη του κέντρου του. Επιπλέον σκοπός του προγράμματος είναι η ενημέρωση των αισθητικών για τις νέες πρακτικές σε θέματα μάρκετινγκ και διαφήμισης που προσφέρει το διαδίκτυο και τα social media. Η σύγχρονη επαγγελματίας αισθητικός πέρα από το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και επιστημονικής γνώσης που πρέπει να διαθέτει στο αντικείμενό της, πρέπει σήμερα να διαθέτει επαγγελματικές ικανότητες που σχετίζονται με το marketing, το management, τις πωλήσεις, την επικοινωνία με τον πελάτη και την προβολή του κέντρου της, στοιχεία δηλαδή που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της επιχείρησής της. Θεματολογία Προγράμματος: 1η Ημέρα/ Σάββατο:

 1. Η τηλεφωνική επικοινωνία με τον υποψήφιο πελάτη και οι στόχοι της επικοινωνίας
 2. Η προσωπική συνέντευξη με τον πελάτη και οι στόχοι της επικοινωνίας
 3. Η διαχείριση της προσωπικής συνέντευξης με τον πελάτη
 4. Οι αγοραστικές αξίες και τα κίνητρα του πελάτη
 5. Η προσέγγιση του πελάτη και η διερεύνηση των αναγκών του
 6. Διαδικασία ενημέρωσης των πελατών
 7. Οι προσδοκίες των πελατών
 8. Μεθοδολογία για αποτελεσματικές πωλήσεις
 9. Η εμφάνιση των υπαλλήλων και η γλώσσα του σώματος
 10. Διαχείριση της γλώσσας του σώματος από την πλευρά της αισθητικού
 11. Η γλώσσα του σώματος του πελάτη
 12. Στάδια και διαδικασίες εσωτερικής πώλησης
 13. Διαδικασία και τεχνικές εξυπηρέτησης πελατών με προϊόντα
 14. Αποτελεσματική διαχείριση αντιρρήσεων των πελατών
 15. Αποτελεσματική διαχείριση παραπόνων
 16. Στρατηγική για ένα επιτυχημένο telemarketing

2η Ημέρα/ Κυριακή:

 1. To σύγχρονο κέντρο αισθητικής
 2. Η φιλοσοφία και οι στόχοι ενός σύγχρονου κέντρου
 3. Ο καταναλωτής και η κρίση
 4. Προώθηση των πωλήσεων- εργαλεία και τεχνικές
 5. Αποτελεσματική διαφήμιση
 6. Ο Ρόλος των Social Media – Πρακτικά παραδείγματα προβολής

Διάρκεια του Σεμιναρίου: 12 ώρες Έναρξη Σεμιναρίου/ Ημερομηνίες Διεξαγωγής:

 • Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014 & Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014
 • Ώρες: 10:00- 16:00 (Προσέλευση 09:30-10:00)
 • Τόπος: Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΕΝΩΣΗ, Υπατίας 6, 10556 Αθήνα, 2ος όροφος, πλησίον metro Συντάγματος

Αξία Σεμιναρίου:

 • 120ευρώ για αισθητικούς ιδιοκτήτες κέντρων/ εργαζόμενους (έκπτωση 25% ανά συμμετοχή, σε κάθε κέντρο που θα συμμετέχει με 2 και άνω συμμετοχές, τελικό ποσό ανά άτομο 90 ευρώ)
 • 60 ευρώ για φοιτητές Α.Τ.Ε.Ι. Αισθητικής

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Συμμετοχής και Εκπαιδευτικό Υλικό  ( Προσφέρεται φάκελος σεμιναρίου, και μπουφέ ) Πληροφορίες – Εγγραφές:  Κ.Δ.Β.Μ. ΕΝΩΣΗ, Υπατίας 6, 105 56 Αθήνα, Τηλέφωνο: 210 3235200, www.iek-enosi.gr  , e-mail: [email protected] Δηλώσεις συμμετοχής έως 15 Οκτωβρίου 2014. Οι συμμετοχές πρέπει να προπληρωθούν. Τυχόν ακυρώσεις συμμετοχών πρέπει να γνωστοποιηθούν εγγράφως 2 ημέρες πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής του σεμιναρίου, ειδάλλως θα χρεωθεί το 50% του κόστους συμμετοχής. Σε περίπτωση μη προσέλευσης, χωρίς έγγραφη ενημέρωση, το αντίτιμο χρεώνεται 100%.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!