Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Στο 3ο Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συνέδριο «E-LIFE 2013» το Ερευνητικό Κέντρο του Aegean Omiros College

Με ιδιαίτερη επιτυχία συμμετείχε στο 3ο Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συνέδριο με διεθνή συμμετοχή, «E-LIFE 2013», της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης της Διαταραχής Εθισμού στο Διαδίκτυο, το Ερευνητικό Κέντρο του Aegean Omiros College.
Συγκεκριμένα, οι φοιτητές του Κολλεγίου του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ συμμετείχαν στη στρογγυλή τράπεζα με τίτλο: «Εαυτός & Εθισμός στις Δυνητικές Κοινότητες» (υπό τον συντονισμό του Δρ. Χαράλαμπου Τσέκερη), παρουσιάζοντας τις ερευνητικές εργασίες «Η Ανάδυση του Εαυτού στον Κυβερνοχώρο» (Βασίλης Θεοδωρής), «Cybersex & Φάσμα Σεξουαλικής Συμπεριφοράς: Σεξ Στον Κυβερνοχώρο & Επιπτώσεις Στην Πραγματική Ζωή» (Αντωνία-Ελένη Βαρώνη, Ελπίδα Γεωργά, Λουίζα Μιχελή, Χριστίνα Σιμιτσή, Αυγερινή Τζαννετάκου), & «Από το Avatar στον Άνθρωπο: Θετικά χαρακτηριστικά της δυνητικής ταυτότητάς του Hardcore Mmorpg Gamer και η επένδυσή τους στον αληθινό εαυτό» (Αντωνία-Ελένη Βαρώνη, Ελπίδα Γεωργά, Βασίλης Θεοδωρής, Χριστίνα Σιμιτσή).
Οι εργασίες αυτές, οι οποίες τροφοδοτούν περαιτέρω εμπειρική έρευνα θα δημοσιευθούν στον υπό έκδοση τόμο των πρακτικών του Συνεδρίου, καθώς και σε ελληνικά και διεθνή έγκριτα επιστημονικά περιοδικά.
*Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλ. 210 3805527
ή στο email [email protected]
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!