Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Εξειδικευμένα Επαγγελματικά Σεμινάρια Στα Σύγχρονα Διαδικτυακά Εργαλεία “BUSINESS INFORMATION TECHNOLOGY”

Το Carierra Business & Computing School, Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «Δύο», αφουγκραζόμενο την ανάγκη για εξειδικευμένη γνώση  στον τομεά των διαδικτυακών εφαρμογών, του internet marketing και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ανακοινώνει την έναρξη του νέου προγράμματος εξειδίκευσης BusinessInformationTechnology, στη Θεσσαλονίκη.
Το πρόγραμμα που θα ξεκινήσει στο τέλος Νοέμβρη έχει συνολική διάρκεια 100 ώρες, ενώ υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης μεμονωμένων ενοτήτων. Οι ενότητες του προγράμματος είναι οι εξής:
–      E-commerce (14 ώρες)
–      Google Adwords (8 ώρες)
–      E-mail Marketing (8 ώρες)
–      E-Marketing & M-Marketing (20 ώρες)
–      Δημιουργία e-shop & e-shop Marketing (40 ώρες)
–      Social Media Marketing (10 ώρες)
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων ή ιδιώτες που ενδιαφέροτναι να εμπλουτίσουν  τις γνώσεις τους στις ευκαιρίες πώλησης και marketing που προσφέρει το διαδίκτυο, σε δ/ντές πωλήσεων, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, key account managers, διαφημιστές, φοιτητές και απόφοιτους ΑΕΙ/ΤΕΙ/Κολεγίων/ΙΕΚ από τους τομείς Διοίκησης Επιχειρήσεων & Πληροφορικής και μαθητές και απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που ενδιαφέρονται να σταδιοδρομήσουν στο χώρο του internet marketing και του ηλεκτρονικού εμπορίου.
Το Carierra Business & Computing School, Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «Δύο», με προσανατολισμό στη ποιοτική εκπαίδευση, συνεχίζει να παρέχει στους σπουδαστές του την εξειδίκευση που χρειάζονται, προκειμένου να είναι ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας.
Εγγραφές γίνονται καθημερινά, με συνεχείς ενάρξεις τμημάτων.
Πληροφορίες-Εγγραφές: Carierra Business & Computing School – Βαλαωρίτου 9, Τ.Κ. 54621, Θεσσαλονίκη | Τ: 2310552406
@: [email protected] | U: www.carierra.gr | FB: www.facebook.com/carierra
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!