Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

«Το Mπουλούκι» στον χώρο θεατρικών εκδηλώσεων 'δήλος' από Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

«Το Μπουλούκι», έργο βασισμένο στην κινηματογραφημένη σειρά του Τάσου Ψαρρά για την ΕΡΤ, παρουσιάζεται από τους απόφοιτους ηθοποιούς της σχολής θεάτρου ‘δήλος’ – Δήμητρα Χατούπη, από το Σάββατο 9 Νοεμβρίου και έως τέλος σεζόν.  Παραστάσεις κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 9:00μμ και κάθε Κυριακή στις 7:30 μμ. στον χώρο θεατρικών εκδηλώσεων της «δήλος» (Ελευσινίων 11, μετρό Μεταξουργείο).  Είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η κράτηση θέσεων στο τηλ: 210-5203.562 (12:00-20:00).

Το Μπουλούκι

Μια ομάδα θεατρίνων τριγυρίζει τα χωριά της ελληνικής επαρχίας, τη δεκαετία του 1960. Το οδοιπορικό ενός περιοδεύοντα θιάσου από την ακμή μέχρι την απόλυτη παρακμή και την πτώση των μπουλουκιών, λίγο πριν το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου.
Η ζωή και οι περιπέτειές τους, στη σκηνή αλλά και στα παρασκήνια, οι αγωνίες και οι σχέσεις τους, η ελληνική επαρχία και οι κοινωνικοπολιτικές συνθήκες της εποχής.
Μια παράσταση, το πρωτότυπο κείμενο της οποίας προέκυψε από αυτοσχεδιασμούς των σπουδαστών της σχολής κατόπιν καθοδήγησης της Δήμητρας Χατούπη, ενώ η Δραματουργική επεξεργασία του κειμένου ανήκει στην Ευγενία Λυρούδια.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Σκηνοθεσία: Δήμητρα Χατούπη
Δραματουργική επεξεργασία: Ευγενία Λυρούδια
Βοηθός σκηνοθέτη: Μάγδα Ντούρου
Μουσική Διδασκαλία: Χρίστος Θεοδώρου
Χορογραφίες – κινησιολογία: Νικολέτα Ξεναρίου
Ρυθμολογία-Κρουστά: Νίκος Τουλιάτος
Φωτισμοί: Βασίλης Καραργύρης
 
Παίζουν ζωντανά μουσική:
Πιάνο: Χρίστος Θεοδώρου
Τρομπέτα: Θεοδόσης Σμυρνιός
Κιθάρα: Θωμάς Καζάσης
Ακορντεόν: Γεωργία Ζάχου
Παίζουν οι ηθοποιοί (αλφαβητικά):
Γιούλη Αθουσάκη, Δέσποινα Γεωργοσοπούλου, Μάρω Θεοδοσίου, Θωμάς Καζάσης, Ανδρέας Κανελλόπουλος, Μαρένια Καραγιάννη, Μιχάλης Κασσιμάτης, Ζωή Κατσαμάνη, Χρήστος Κατσουλιέρης, Μαντώ Κεραμυδά, Χριστίνα Κοροβίλα, Αγγελική Κουρνιδάκη, Οδυσσέας Ι. Κωνσταντίνου, Ιωάννα Λέκκα, Κατερίνα Μαντίλ, Χριστίνα Μαριάνου, Ιάκωβος Μηνδρινός, Νώντας Μιχαλόπουλος, Μαρία Νικητοπούλου, Γιάννης Παυλόπουλος, Μάριος Ράμμος, Γιάννα Σωτηροπούλου, Νεφέλη Τουλιάτου, Νικολάια Τριανταφύλλου, Ντίνος Φλώρος, Άννα Χανιώτη, Νεφέλη Χρυσοβέργη.
Παραστάσεις: Παρασκευή και Σάββατο 9:00μμ, Κυριακή 7:30μμ.
Διάρκεια παράστασης: 100 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)
ΧΩΡΟΣ θεατρικών εκδηλώσεων «δήλος», Ελευσινίων 11 Α, μετρό Μεταξουργείο.
Είσοδος με ελεύθερη συνεισφορά

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η κράτηση θέσεων.
Κρατήσεις θέσεων: τηλ. 210-5203.562, 6949-926.183 (12:00-20:00)

Σκηνή από «Το Μπουλούκι: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BvHrgT-GJjk

Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!