Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Summer 2013: Destination… Paros «When I say Paros, you say… Punda»

Το μεγαλύτερο beach bar της Ελλάδας, το «Punda Beach», σε συνεργασία με τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, στέλνουν φέτος το καλοκαίρι 2 υπερ-τυχερούς στο όμορφο νησί της Πάρου για 2 ημέρες, εντελώς δωρεάν!
Μπες στο facebook στη σελίδα του «Punda Beach» www.facebook.com/PundaBeach, ή στη σελίδα των ΙΕΚ ΞΥΝΗ www.facebook.com/IEKXINI, δήλωσε συμμετοχή, και πού ξέρεις… μπορεί να είσαι εσύ ο μεγάλος τυχερός!
Σε μια περίοδο που η οικονομική κρίση αποτελεί ένα σημαντικό εμπόδιο στην επιθυμία μας για καλοκαιρινές διακοπές, τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ σε συνεργασία με το «Punda Βeach» δίνουν τη δυνατότητα σε 2 υπερ-τυχερούς να… «διακοπάρουν»  φέτος, χωρίς κανένα κόστος!
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο διαγωνισμό μέχρι τις 30 Ιουλίου 2013, στις 12.00μμ.
Οι νικητές θα ανακοινωθούν στην επίσημη ιστοσελίδα του «Punda beach» www.pundabeach.gr και στη σελίδα των ΙΕΚ ΞΥΝΗ www.iekxini.edu.gr, στις 2 Αύγουστου 2013.
Δώρα διαγωνισμού: 2 ακτοπλοϊκά εισιτήρια (μετ’ επιστροφής) με την BluestarFerries, 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο & 2 γεύματα στο «PundaBeach».
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!