Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Συμμετοχή του εκπαιδευτικού ομίλου EMFASIS στην 20η εκπαιδευτική έκθεση της Λευκωσίας

Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε η παρουσία της EMFASIS στην 20η Διεθνή Εκπαιδευτική Έκθεση της Λευκωσίας, που πραγματοποιήθηκε από 1 έως 3 Μαρτίου υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Στην έκθεση αυτή στην οποία συμμετείχαν αντιπροσωπείες από τα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια του κόσμου, παρίστατο με κεντρικό περίπτερο η EMFASIS εκπροσωπώντας μια ομάδα Ιατρικών-Οδοντιατρικών-Φαρμακευτικών-Κτηνιατρικών και Πολυτεχνικών Πανεπιστημίων της Σλοβακίας, Τσεχίας και Βουλγαρίας.
Ως γνωστόν ο Γενικός Διευθυντής και ιδιοκτήτης της EMFASIS κ. Μένανδρος Εμφιετζόγλου ξεκίνησε τις διεθνείς του συνεργασίες με επίσημο συμβόλαιο που του χορηγήθηκε από τον πρώτο Πρύτανη του αγγλοφώνου τμήματος της ΙΑΤΡΙΚΗΣ-ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ του COMENIUS Prof. Peter Mraz το 1994 και συνεχίζει μέχρι σήμερα να είναι εκείνος που εκπροσωπεί τη συντριπτική πλειοψηφία των φοιτητών και φοιτητριών του συγκεκριμένου Πανεπιστημίου. Σημειωτέον ότι η ισχύς αυτού του συμβολαίου διατηρείται μέχρι τις 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015.
Έκτοτε και μέχρι σήμερα η EMFASIS ενέταξε στις συνεργασίες της και άλλα Πανεπιστήμια μεταξύ των οποίων και τα Πανεπιστήμια της Σόφιας και του Plovdiv (Φιλιππούπολης) , που λόγω γειτνιάσεως με την Β.Ελλάδα και του μικρότερου οικονομικού κόστους αποκτούν σημαντικό ενδιαφέρον.
Από το περίπτερο της EMFASIS παρήλασαν δεκάδες ενδιαφερόμενοι και ενημερώθηκαν για το έργο που επιτελεί η EMFASIS και τις υπηρεσίες που προσφέρει στους υποψήφιους φοιτητές.
Ο ίδιος ο υπουργός παιδείας της νεοσύστατης κυβερνήσεως της Κυπριακής Δημοκρατίας κ.Κυριάκος Κενεβέζος μεταξύ των άλλων επισκέφτηκε το περίπτερο και ενημερώθηκε από τον Γενικό Διευθυντή της EMFASIS κ. Μένανδρο Εμφιετζόγλου για τα προγράμματα σπουδών και το έργο του εκπαιδευτικού ομίλου.
Ο ίδιος ο υπουργός κ. Κενεβέζος δήλωσε την απόλυτη ικανοποίησή του από την παρουσίαση που του έγινε μέσω των ανθρώπων της EMFASIS τονίζοντας ότι ο επαγγελματισμός και η ευσυνειδησία στην εκπαίδευση είναι δύο χαρακτηριστικά της EMFASIS που ο ίδιος εκτιμά βαθύτατα.
Το περίπτερο της EMFASIS επισκέφτηκαν επίσης ο κ. Michael Frederickou , Πρύτανης του Ιδιωτικού Πανεπιστημίου Frederick της Κύπρου, ο οποίος συνομιλώντας με τον κ.Εμφιετζόγλου επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον διεύρυνσης της συνεργασίας του Πανεπιστημίου του με την EMFASIS, που ήδη έχει ξεκινήσει από το 2012.
Τέλος, ιδιαίτερα εποικοδομητική υπήρξε η επαφή του κ.Εμφιετζόγλου με τον RECTOR του Πανεπιστημίου του Plovdiv (Φιλιππούπολης) Prof. Dr. S. Kostianev στην οποία συμμετείχε και ο γιατρός κ. Κωνσταντίνος Συμεού, συνιδιοκτήτης της γνωστής ιδιωτικής κλινικής Blue Cross. Ο κ.Συμεού ως επίσημος συνεργάτης της EMFASIS στην Κύπρο ενημέρωσε τον Βούλγαρο επίσημο για το ενδιαφέρον των Κυπρίων φοιτητών μεταξύ των άλλων και για τα Πανεπιστήμια της φίλης χώρας.
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

Ο κ. Εμφιετζόγλου Μένανδρος με τον υπουργό παιδείας της Κύπρου κ.Κυριάκο Κενεβέζο.

Ο κ. Εμφιετζόγλου Μένανδρος με τον Rector του Πανεπιστημίου της Φιλιππούπολης Prof. Dr. S. Kostianev στο μέσον. Εξ αριστερών ο Dr.Symeou και εκ δεξιών ο υπεύθυνος Marketing της EMFASIS κ. Ανδρέας Κουρής.

Όλη η ομάδα της EMFASIS. Εξ αριστερών ο Dr.Symeou, στο μέσον ο κ.Εμφιετζόγλου Μένανδρος, η κόρη του Ελένη (διευθύντρια γραφείων Αθηνών) και ο Ανδρέας Κουρής. 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!