Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Συνεργασία του Α.Σ. ΠΑΟΚ και του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ

Συνεργασία του Α.Σ. ΠΑΟΚ  και του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ
(από αριστερά) Ο Α’ Αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ κ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ κ. Άκης Βαλογιάννης και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας του ΑΣ ΠΑΟΚ κ. Θεολόγος Μπεκιάρης, στα γραφεία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη κατά τη σύναψη της συνεργασίας

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ και ο Εκπαιδευτικός  Όμιλος ΞΥΝΗ  ανακοινώνουν την συνεργασία τους για την περίοδο 2013-2014. Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, για την επόμενη χρονιά , θα είναι ο αποκλειστικός Επίσημος Συνεργάτης του ΑΣ ΠΑΟΚ, όσον αφορά την κατηγορία της εκπαίδευσης.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, θα στηρίξει, τους αθλητές, τις οικογένειες τους και τους εργαζομένους στον ΑΣ ΠΑΟΚ, παρέχοντάς τους υποτροφίες σπουδών και προνομιακά δίδακτρα.
Επιπλέον, ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ , θα έχουν την δυνατότητα υλοποίησης από κοινού δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης (π.χ. για την προστασία του περιβάλλοντος, για την υγεία, την εκπαίδευση κτλ) με σκοπό την προώθηση της κοινωνικής εικόνας του σωματείου και της εταιρίας.
Με αυτή την συνεργασία, ο ΑΣ ΠΑΟΚ και ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ χτίζουν γέφυρες επικοινωνίας μεταξύ της εκπαίδευσης και του αθλητισμού,  προσφέροντας στους νέους αθλητές, τη δυνατότητα να σπουδάσουν το αντικείμενο της επιλογής τους.
Η συνεργασία με τον ΑΣ ΠΑΟΚ, αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα των συμμαχιών που έχει συνάψει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ με κορυφαίους φορείς και οργανισμούς.
Πληροφορίες: Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310552406, [email protected], http://www.xinis.edu.gr/
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!