Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Chef School των ΙΕΚ ΞΥΝΗ

Τα επαγγέλματα του Chef και του Pastry Chef είναι από τα πλέον δημοφιλή της εποχής μας, με τεράστια προβολή από τα ΜΜΕ. Σε μία χώρα με μεγάλη τουριστική κίνηση όπως είναι η Ελλάδα, ο χώρος της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής αποτελεί έναν ελκυστικό επαγγελματικό προορισμό, με αυξημένες πιθανότητες για επαγγελματική αποκατάσταση.
Το Chef School των ΙΕΚ ΞΥΝΗ για περισσότερες από 2 δεκαετίες εκπαιδεύει τους καλύτερους επαγγελματίες στο χώρο του επισιτισμού. Οι νέοι που αναζητούν να μάθουν τα μυστικά της κουζίνας, και επιθυμούν να εργαστούν στην «καρδιά» του ελληνικού τουρισμού, επιλέγουν τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ.
Στο Chef School των ΙΕΚ ΞΥΝΗ μπορεί κανείς να σπουδάσει τις ειδικότητες:

Με 4 εξάμηνα σπουδών (2 έτη) ο σπουδαστής αποκτά πτυχίο αναγνωρισμένο στην Ελλάδα και διεθνώς, το οποίο του δίνει τη δυνατότητα να εργαστεί στον τουριστικό τομέα, στον τομέα του επισιτισμού, ή να δημιουργήσει δική του επιχείρηση.
Οι σπουδαστές του Chef School των ΙΕΚ ΞΥΝΗ εξειδικεύονται μέσα σε ένα περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών από κορυφαίους chef, μέσα σε σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια.
Με εκπαιδευτικές επισκέψεις σε επαγγελματικούς χώρους μαζικής εστίασης και τακτική διοργάνωση διαλέξεων – παρουσιάσεων μαγειρικής από γνωστούς Chef που εργάζονται στα καλύτερα ξενοδοχεία και εστιατόρια, oι σπουδαστές του Chef School αποκτούν πολύπλευρη και συνεχή επιμόρφωση. Επίσης, μέσα στο πλαίσιο των σπουδών τους, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σειρά σεμιναρίων πάνω σε συγκεκριμένα είδη κουζίνας (ασιατική, μεξικάνικη, ιταλική κ.α.) και τεχνικές μαγειρικής, μέσω των οποίων αποκτούν επιπλέον εξειδίκευση.
Η ποιότητα στην εκπαίδευση που παρέχει το Chef School των ΙΕΚ ΞΥΝΗ επιβεβαιώνεται από τις συνεχείς διακρίσεις και τα μετάλλια που κερδίζουν οι σπουδαστές σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς Μαγειρικής. Συγκεκριμένα μέσα στην ακαδημαϊκή χρονιά 2012-2013 το Chef School κέρδισε, χρυσό βραβείο σε δύο σπουδαστές για την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό στην κατηγορία ψαριού στην 8η έκθεση HORECA 2013, βραβείο σε τρεις σπουδαστές και στον καθηγητή τους Αργύρη Καραβελιάδη για την συμμετοχή τους στον 8ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Νότιας Ευρώπης που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 22ης Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών DETROP 2013, διάκριση σε σπουδαστή από την αλυσίδα ξενοδοχείων ALDEMAR Hotels & Spa ως ο καλύτερος υπάλληλος του μήνα,  διάκριση σε σπουδαστή από το Anatolia Hotel ως ο καλύτερος υπάλληλος του μήνα, και Βράβευση του chef-καθηγητή Δημήτρη Πλουμή στον 11ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Μαγειρικής.
Το Chef School υποστηρίζεται άμεσα από το ΓΕΑΣ ΞΥΝΗ (Γραφείο Εργασίας Αποφοίτων & Σπουδαστών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ). Το ΓΕΑΣ ΞΥΝΗ διοργανώνει ειδικές Ημέρες Καριέρας, μέσω των οποίων φέρνει σπουδαστές και απόφοιτους σε επαφή με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του τουρισμού και της εστίασης από όλη την Ελλάδα,  οδηγώντας τους έτσι στην επαγγελματική αποκατάσταση. Η συνεργασία με μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων καθώς και με τα μεγαλύτερα και πλέον αξιόλογα εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα, προσφέρει στους σπουδαστές την ευκαιρία για πρακτική άσκηση κατά την διάρκεια των σπουδών τους και εύρεση εργασίας μετά την αποφοίτησή τους. Μέσα από την επαφή τους με το ΓΕΑΣ ΞΥΝΗ οι σπουδαστές και οι απόφοιτοι του Chef School, μπορούν να διακριθούν επαγγελματικά και σε κουζίνες μεγάλων εστιατορίων και ξενοδοχείων ξένων χωρών, αφού το ΓΕΑΣ ΞΥΝΗ συνεργάζεται με εταιρείες εύρεσης εργασίας του εξωτερικού, όπως η Las iguanas, και η  Loch Fyne Restaurants.
Η πολυετής εμπειρία  του Chef School των ΙΕΚ ΞΥΝΗ στην εκπαίδευση και κατάρτιση Chef και Αρτοζαχαροπλαστών, αποτελεί την πλέον αξιόπιστη επιλογή για όσους θέλουν να γίνουν ολοκληρωμένοι και χαρισματικοί επαγγελματίες.
 
Για περισσότερες πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ
Βαλαωρίτου 9
Τηλ.: 2310552406
[email protected]
 
Επισκεφθείτε το Chef School των ΙΕΚ ΞΥΝΗ στο διαδίκτυο:
http://www.iek-xini.edu.gr/
https://www.facebook.com/iekxinithessaloniki
http://iek-xini-mageiriki-chef.blogspot.gr/
http://www.youtube.com/watch?v=lgkyZyxrIes
 
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!