Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Δυσλεξία: Έγκαιρη διάγνωση / Ενήλικας και Δυσλεξία Σεμινάριο από τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ

Το μείζον θέμα της δυσλεξίας αποτέλεσε το κεντρικό αντικείμενο σεμιναρίου που διοργάνωσαν τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, στο πλαίσιο του Xinis Education Festival.
Το σεμινάριο με θέμα «Δυσλεξία: Έγκαιρη διάγνωση/Ενήλικας και Δυσλεξία»  πραγματοποιήθηκε από τον τομέα Παιδαγωγικών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, με εισηγήτρια την Ψυχολόγο, Όλγα Παπαγεωργίου.
Η κα Παπαγεωργίου, προσέγγισε το θέμα της δυσλεξίας από τη σκοπιά του ενήλικα που το αντιμετωπίζει, και μέσα από την παρουσίασή της προέκυψαν τα συμπεράσματα σχετικά με το πόσο σημαντική είναι η έγκαιρη διάγνωση της δυσλεξίας από την παιδική ηλικία.
Το σεμινάριο προσέλκυσε το ενδιαφέρον μεγάλου αριθμού σπουδαστών, φοιτητών αλλά και επαγγελματιών από τους κλάδους των παιδαγωγικών, της εκπαίδευσης και της υγείας. Όλοι οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο, παρέλαβαν βεβαίωση παρακολούθησης με την οποία θα εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους.
Γίνετε μέλος του Xinis Education Festival ‘13 και αποκτήστε το V.I.P. Pass με το οποίο θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις δωρεάν εκδηλώσεις από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο του 2013.
Αποκτήστε τώρα το V.I.P. πάσο
XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013: GET CULTURED NOW!!!
http://www.xinisfestival.edu.gr/
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!