Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Καινοτόμο Πρόγραμμα Συνεργασίας Νεάπολις – Κτηματολογίου

Το Τμήμα Εκτίμησης Ακινήτων του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου και το Τμήμα Γενικής Εκτίμησης του Κτηματολογίου σύναψαν πρόσφατα συνεργασία, η οποία αναμένεται να είναι ιδιαίτερα επωφελής και για τους δύο φορείς. Το Κτηματολόγιο θα επωφεληθεί από τις εθελοντικές υπηρεσίες που θα προσφέρουν οι φοιτητές κατά τους καλοκαιρινούς μήνες συλλέγοντας εκτιμητικά δεδομένα, ενώ οι φοιτητές θα αποκομίσουν σημαντικές εμπειρίες και πρακτικές γνώσεις που αποτελούν ανεκτίμητα εφόδια για την σταδιοδρομία τους και την επαγγελματική τους εξέλιξη.
Στις 19 Ιουνίου 2013 ολοκληρώθηκε το πρώτο θεωρητικό κομμάτι της εκπαίδευσης των φοιτητών, το οποίο περιλάμβανε γενική ενημέρωση του έργου της Γενικής Εκτίμησης, τα στάδια εργασίας για την διεκπεραίωση της Συλλογής Εκτιμητικών Πληροφοριών και την επεξήγηση των εντύπων που απαιτούνται για τη διεκπεραίωση της εργασίας. Τις επόμενες μέρες οι φοιτητές θα ξεκινήσουν να εργάζονται στα κατά τόπους επαρχιακά γραφεία των πόλεων επιλογής τους πραγματοποιώντας επιτόπιες έρευνες, συλλογή των εκτιμητικών πληροφοριών για κτήρια και συμπλήρωση των ειδικών εντύπων συντήρησης εκτιμητικών πληροφοριών.Εμπνευστής της ιδέας ήταν η Λουΐζα Μαλάη, η οποία είναι από τους διακριθέντες και πρώτους αποφοίτους του MSc in Real Estate του ομώνυμου Τμήματος και σήμερα υπεύθυνη του τομέα Συλλογής Εκτιμητικών Πληροφοριών του Τμήματος Γενικής Εκτίμησης.
Το συντονισμό του καινοτόμου αυτού προγράμματος έχει αναλάβει ο Θωμάς Δημόπουλος, μέλος του διδακτικού προσωπικού του Νεάπολις.
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!