Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Ενημερωτικές Διαλέξεις Νεάπολις στη Θεσσαλία

Αντιπροσωπεία Καθηγητών του Πανεπιστημίο Νεάπολις Παφου αποτελούμενη από τους Δρ. Σπύρο Βλιάμο, Καθηγητή Πολιτικής Οικονομίας και Διευθυντή του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Δημόσια Διοίκηση και την Δρ. Τζούλια Τζώρτζη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Αρχιτεκτονικής Τοπίου και Διευθύντρια Ευρωπαϊκών και Ερευνητικών Προγραμμάτων, πραγματοποίησαν σειρά ενημερωτικών διαλέξεων στην περιοχή Θεσσαλίας.
Στις 19 Ιουνίου 2013 επισκέφθηκαν το ΤΕΙ Θεσσαλίας στη Λάρισα, το ΤΕΙ Θεσσαλίας – Παραρτήμα Τρικάλων και το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων στα Τρίκαλα, ενώ στις 20 Ιουνίου 2013 επισκέφθηκαν το ΤΕΙ Θεσσαλίας στην Καρδίτσα. Οι ενδιαφερόμενοι ενημερώθηκαν για τα Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα του Νεάπολις και τις δράσεις σε Ευρωπαϊκά – Ερευνητικά Προγράμματα και ακολούθησε επικοδομητική συζήτηση με φοιτητές και καθηγητές. Παράλληλα συζητήθηκε η δυνατότητα περαιτέρω συνεργασίας του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου με το ΤΕΙ Θεσσαλίας σε ερευνητικό και εκπαιδευτικό επίπεδο.
Η αντιπροσωπεία του Νεάπολις κατά την επίσκεψή της στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων στα Τρίκαλα συναντήθηκε με τον Διοικητή και τα μέλη του Συμβουλίου, τους εργαζόμενους και τους περιθαλπόμενους και ενημερώθηκε για το έργο που επιτελείται στο Θεραπευτήριο.
Οι ενημερωτικές διαλέξεις είχαν την υποστήριξη της Διεύθυνσης του ΤΕΙ Θεσσαλίας, των Γραφείων Διασύνδεσης και της Ένωσης Κυπρίων στην περιοχή.
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!