Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Θερινό Εργασήρι Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου 2013 στο Νεάπολις

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι την Παρασκευή 21 Ιουνίου ξεκίνησαν οι εργασίες του ετήσιου Θερινού Εργαστηρίου του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου. Το Εργαστήρι συνδιοργανώνει ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Κύπρου με το Τμήμα Αρχιτεκτόνων της Σχολής Γεωπεριβαλλοντικών Επιστημών του Πανεπιστήμιου Νεάπολις Πάφου. Την επιστημονική επίβλεψη έχουν αναλάβει οι διδάσκοντες αρχιτέκτονες Δ. Αντωνίου, Γ. Αρτόπουλος και Μ. Σιούλας.
Στο Εργαστήρι συμμετέχουν φοιτητές Σχολών Αρχιτεκτονικής της Κύπρου, της Ελλάδας, της Αγγλίας και των ΗΠΑ καθώς και νέοι αρχιτέκτονες. Θέμα του εργαστηρίου είναι ο σχεδιασμός και η κατασκευή ενός πολυχρηστικού αντικειμένου αστικού εξοπλισμού για την Πάφο. Το Εργαστήρι θα διαρκέσει εως και το Σάββατο 29 Ιουνίου, ημέρα κατά την οποία θα παρουσιαστούν και τα αποτελέσματα των εργασιών στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου.
Χορηγοί: The Leptos Group, Δήμος Πάφου, ΕΤΕΚ, Sozos Iordanou & Son, S.Karayiannides Woodworks, Ελληνική Τράπεζα, Domenica Group, Χατζηδημοσθένους Κατασκευές, G. Antoniou Construction, ANKA Construction & Developers, Φοίβος Μακρής & Υιοί Εργοληπτική, Στέλιος Πασχάλη, ΜΕΞΠΟ Ξυλεία, Dulux I&C Logistics, Top Mug.

 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!