Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

TERRA LINGUAE G.STAMATOPOULOU ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΑΙΟΛΟΥ 25 Π.ΦΑΛΗΡΟ

 

terra

Σας ενημερώνουμε ότι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 το σχολείο μας πραγματοποίησε μια βραδιά φιλανθρωπικού χαρακτήρα με σκοπό την συγκέντρωση δωρεών αλλά και χρημάτων για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης για το σπίτι της οργάνωσης το Χαμόγελο του Παιδιού στο Αίγιο το οποίο διανύει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του.

Το κόστος συμμετοχής στην εκδήλωση ήταν 4 ευρώ και εξασφάλιζε απεριόριστο φαγητό και αναψυκτικά.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση ξεπέρασε κάθε αναμενόμενο. Ακόμα και μαθητές που είχαν προγραμματίσει να φύγουν για τις πασχαλινές τους διακοπές ανέβαλαν για λίγη ώρα την αναχώρησή τους για να δώσουν το παρόν.

Η προσέλευση άρχισε από νωρίς το απόγευμα. Μαθητές και γονείς κατέφθασαν με κάθε λογής εδέσματα. Η ποικιλία των φαγητών ήταν μεγάλη και ο πλούσιος μπουφές, ο οποίος περιελάβανε πίτες, σουφλέ, σαλάτες μηλόπιτες, σοκολατένιες τούρτες, κέικ και πολλά άλλα, τιμήθηκε δεόντως από μαθητές, γονείς και καθηγητές.

Μετά το φαγητό ακολούθησε γλέντι με μουσική, καραόκε, χορό και ξεφάντωμα. Όλο το προσωπικό συμμετείχε τόσο στις προετοιμασίες όσο και στην διασκέδαση.

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: Από την εκδήλωση συγκεντρώθηκαν συνολικά 340 Ευρώ τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για να αγοραστούν 2 βραστήρες, 1 ηλεκτρική σκούπα, 3 CDplayers και 1 DVDplayer.

Ήταν η πρώτη φορά που το σχολείο μας οργάνωσε μία τέτοια εκδήλωση και κρίνοντας από την επιτυχία της σκοπεύει να το επαναλάβει σύντομα στο μέλλον.

Τελειώνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους αγκάλιασαν την προσπάθεια και συνετέλεσαν στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης.

 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!