Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

«ΑΘΛΗΤΙΚΟ και ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ»

 

Sports-festival-14Το Ελληνογαλλικό Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» γιορτάζει τη λήξη της σχολικής χρονιάς με το ετήσιο «ΑΘΛΗΤΙΚΟ και ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ», που καθιερώθηκε ως εκδήλωση της άνοιξης, και φέτος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 4 Μαΐου 2014, από τις 09.00΄έως τις 14.00΄. Είναι μια μέρα χαράς, αθλητισμού, πολιτισμού, επιστήμης και δημιουργικής έκφρασης, κατά την οποία μαθητές, καθηγητές, γονείς, απόφοιτοι και φίλοι του Κολεγίου συμμετέχουν σε δραστηριότητες κατά ομάδες, μέσα από τους Ομίλους Δραστηριοτήτων και τους Συλλόγους που λειτουργούν και δραστηριοποιούνται, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς στο σχολείο.

 

Φέτος το Φεστιβάλ του Κολεγίου συνεργάζεται με τον Σύλλογο Φίλων Ατόμων με Αναπηρία «ΑλλάΖΩ» και προωθεί την πανευρωπαϊκή εκστρατεία του Συμβουλίου της Ευρώπης «Ένα στα Πέντε», με θέμα την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση για την παιδική σεξουαλική κακοποίηση. Εκπρόσωποι των παραπάνω συλλόγων θα βρίσκονται στον χώρο του σχολείου και θα ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους για τις δράσεις, τους στόχους και τις ανάγκες τους.

 

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, θα λειτουργεί καφέ, αναψυκτήριο, barbecue, ζαχαροπλαστείο και ανθοπωλείο στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου-Λυκείου, που θα προσφέρουν στιγμές ανάπαυσης και χαλάρωσης στους παρευρισκόμενους.

 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας στην εορταστική μας εκδήλωση και σας ευχόμαστε να περάσετε μια πολύ όμορφη μέρα.

 

 

Με εκτίμηση

 

Από τη Διεύθυνση του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»

 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!