Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

«The Comic Con 4 – Thessaloniki Comic Convention με υπερήφανο χορηγό και υποστηρικτή το ΙΕΚ ΑΚΜΗ»

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Θεσσαλονίκη συμμετέχει για 2η χρονιά  ως υπερήφανος χορηγός και υποστηρικτής στο μεγαλύτερο Comic Convention των Βαλκανίων, το Thessaloniki Comic Convention, το οποίο θα διεξαχθεί το τριήμερο 4-6 Μαΐου 2018 στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης». Το κορυφαίο Comic Convention θα φιλοξενήσει φέτος τον Frank Miller, τον κορυφαίο εν ενεργεία σχεδιαστή στον πλανήτη, και ορισμένα από τα σημαντικότερα ονόματα της 9ης Τέχνης.
Την Πέμπτη 3 Μαΐου στις 19.00, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ θα υποδεχθεί  στις εγκαταστάσεις του στη Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή 14) τον Thierry Capezzone. Ο «σόουμαν» της διοργάνωσης και σχεδιαστής των περιπετειών των Strumfs και του Petzi, αναμένεται να ενθουσιάσει για μία ακόμη φορά μικρούς και μεγάλους.
Επιπλέον, το Βελλίδειο  θα μετατραπεί σε χώρο έμπνευσης και δημιουργίας, αφού θα φιλοξενήσει την έκθεση “Fiction movies” από τους σπουδαστές του τομέα Art & Design και την έκθεση “Οι υπερήρωες της εποχής μας” από τους σπουδαστές του τομέα Φωτογραφίας.
Το φετινό The Comic Con 4 – Thessaloniki Comic Convention ζητά από τα παιδιά να φανερώσουν (και αυτά) τον ήρωα που κρύβουν μέσα τους! Για αυτό και οι σπουδαστές Προσχολικής Αγωγής του ΙΕΚ  ΑΚΜΗ έχουν ετοιμάσει εξειδικευμένα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης για τους μικρούς μας φίλους ενώ οι make up artists θα τους μεταμορφώσουν  σε ήρωες των κόμικ και του κινηματογράφου.
Highlight των μεταμορφώσεων, το Total Make Over της ιέρειας των eSports και αγαπημένης YouTuber, Χριστιάνας Θάνου σε «Τσιτάρα» από τη θρυλική σειρά των Thundercats, το Σάββατο 5 Μαΐου στις 19.00.
Τέλος, τη δική τους δημιουργική ματιά θα καταθέσουν και οι σπουδαστές Δημοσιογραφίας και Φωτογραφίας, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να αποτυπώσουν με λόγια και εικόνες το κλίμα της διοργάνωσης.
 
Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΘΗΝΑΣ, Κοδριγκτώνος 16, τηλ.: 210 8224074
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, Σωτήρος 1, 210 8224074
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Τσιμισκή 14, 2310 260200
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΚΡΗΤΗΣ, Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, Ηράκλειο, 2810 300900
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΛΑΡΙΣΑΣ, 6ο χλμ. Λάρισας – Νίκαιας, 2410 660400
www.iek-akmi.edu.gr  | www.facebook.com/iekAKMIedu
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!