Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» είναι και επίσημα “A Great Place to Work”

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» είναι και επίσημα “A Great Place to Work”
Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» είναι και επίσημα “A Great Place to Work”

 

Πρωτοπόροι στην εργασιακή κουλτούρα, με υπευθυνότητα για τους εργαζομένους και με σεβασμό για τους μαθητές και τις οικογένειές τους.

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ», ακολουθώντας μια διαδικασία αξιολόγησης από τον φορέα Great Place to Work® Hellas και με σκοπό να διερευνήσει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του εργασιακού του κλίματος, όπως την Αξιοπιστία, τον Σεβασμό, τη Δικαιοσύνη, την Υπερηφάνεια και τη Συντροφικότητα μεταξύ των μελών του, πιστοποιήθηκε ως Great Place to Work® και έλαβε το σήμα Great Place to Work-Certified™.

Ως πιστοποιημένος εκπαιδευτικός οργανισμός, το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» αναγνωρίζεται πλέον ως ένας εργασιακός χώρος, ο οποίος αποδεδειγμένα:

  • διαθέτει υψηλής ποιότητας διαδικασίες στη διαχείριση των ανθρώπων του,
  • παρέχει κίνητρα στους εργαζόμενους και δημιουργεί υψηλό επίπεδο συμμετοχής και συνεργασίας,
  • βασίζεται σε εργαζόμενους που είναι υπερήφανοι για τον οργανισμό και το περιβάλλον εργασίας τους,
  • καλλιεργεί σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ εργαζομένων και Διοίκησης,
  • καλλιεργεί ένα περιβάλλον όπου οι εργαζόμενοι είναι παραγωγικοί, συνεργατικοί και καινοτόμοι,
  • αποτελεί ένα ελκυστικό περιβάλλον για την αγορά εργασίας και την προσέλκυση ταλέντων.

Πέραν της πολύ σημαντικής αυτής επιτυχίας, η διαδικασία της αξιολόγησης οδήγησε τον εκπαιδευτικό οργανισμό σε υψηλό επίπεδο διερεύνησης και κατανόησης του εργασιακού του περιβάλλοντος.

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» δεσμεύεται για συνεχή πρόοδο προς όφελος της εκπαιδευτικής του οικογένειας που απαρτίζεται από τους εκπαιδευτικούς και διοικητικούς υπαλλήλους του, από τους μαθητές του και τις οικογένειές τους καθώς και από τους αποφοίτους του.

 

Γιατί το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» είναι οι άνθρωποί του!

 

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο οποίος ανήκει στο παγκόσμιο εκπαιδευτικό δίκτυο La Salle. Λειτουργεί από το 1888, προσφέροντας αγωγή και ουσιαστική παιδεία σε μαθητές από τον Παιδικό Σταθμό έως και το Λύκειο.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!