Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Το Mediterranean Professional Studies, ανακοινώνει την έναρξη προγραμμάτων στους πιο περιζήτητους τομείς

Το Mediterranean Professional Studies, ανακοινώνει την έναρξη προγραμμάτων στους πιο περιζήτητους τομείς

Η σύγχρονη αγορά εργασίας κατέστησε τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση πέρα από χρήσιμη και αναγκαία. Η επαγγελματική εξειδίκευση και η διαρκής ανανέωση των προσωπικών δεξιοτήτων, είναι το πιο ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα κάθε εργαζόμενου σήμερα.
Το Mediterranean Professional Studies (MPS) αποτελεί φυσική συνέχεια του Mediterranean College. Λειτουργεί με βάση την ελληνική νομοθεσία (Ν 4093/2012) ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 και προσφέρει σύγχρονα και πιστοποιημένα προγράμματα σπουδών στους στους κλάδους της Συμβουλευτικής, Ψυχολογίας, Ειδικής Αγωγής, Λογοθεραπείας, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Τουρισμού – Ναυτιλίας, Πληροφορικής και Μηχανικής.
Σε συνεργασία με φορείς πιστοποίησης, όπως το Pearson, το Edexcel, το NCFE, η CISCO, η TUV, η Microsoft και η ISON Psychometrica, το Mediterranean Professional Studies (MPS) προσφέρει Advanced Professional Diplomas (μεταπτυχιακές πιστοποιήσεις), Professional Diplomas (επαγγελματικές εξειδικεύσεις), Higher National Diplomas (HNDs), Executive Diplomas και Professional Certificates (επαγγελματικά σεμινάρια), διάρκειας από λίγες ώρες έως δύο έτη. Οι προαναφερθείσες συνεργασίες προσδίδουν αξιοπιστία και κύρος στα προγράμματα του MPS, αλλά και ευκαιρίες πρακτικής άσκησης και έρευνας στους σπουδαστές του.
Γίνε Επιτυχημένος Εxecutive από τον μεγαλύτερο φορέα πιστοποίησης στην Ευρώπη Με πρόσφατα ανανεωμένη ύλη στα πιστοποιημένα προγράμματα του από το φορέα Pearson (Pearson Assured) – τον μεγαλύτερο φορέα πιστοποίησης στην Ευρώπη – το Mediterranean Professional Studies παρέχει μεταπτυχιακού επιπέδου προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης (Executive Diplomas) σε νευραλγικούς και συγχρόνως περιζήτητους τομείς όπως:

Διοίκηση Επιχειρήσεων και Marketing, Ηγεσία και Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων, Χρηματοοικονομική Διοίκηση, Διοίκηση Μονάδων Υγείας, Εξαγωγές και Διοίκηση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών, Τουριστική Διοίκηση, Ναυτιλία, Logistics

Τα προγράμματα που οδηγούν στις επαγγελματικές πιστοποιήσεις που προσφέρει το Mediterranean Professional Studies, αποτελούν ιδανική επιλογή σπουδών για: Φοιτητές και απόφοιτους διαφόρων βαθμίδων εκπαίδευσης (Κολλεγίων, ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ, κ.α.) ανεξαρτήτου ειδικότητας, οι οποίοι αναζητούν νέες ευκαιρίες εργασίες, διεύρυνση επαγγελματικών οριζόντων, εξειδίκευση σε σύγχρονες ειδικότητες και επαγγελματική δικτύωση. Εργαζόμενους & επαγγελματίες που αναζητούν επαγγελματική εξειδίκευση, κατοχύρωση της θέσης τους, εξέλιξη – προαγωγή ή αλλαγή καριέρας. Άνεργους που αναζητούν τρόπο αποτελεσματικής εισόδου στην αγορά εργασίας. Ελεύθερους επαγγελματίες – επιχειρηματίες που προσδοκούν διεύρυνση των προσφερόμενων υπηρεσιών τους ή βελτίωση της απόδοσής τους.
Info: Mediterranean College Θεσσαλονίκη, Βαλαωρίτου 9, τηλ.: 2310287779, [email protected], http://www.medcollege.edu.gr
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!