Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Το No.1 Βρετανικό Πανεπιστήμιο στην Ελλάδα στους τομείς Διοίκησης και Μάρκετινγκ

Το No.1 Βρετανικό Πανεπιστήμιο στην Ελλάδα στους τομείς Διοίκησης και Μάρκετινγκ

Αν θέλεις να επεκτείνεις τους επαγγελματικούς σου ορίζοντες, αν σου αρέσει η Διοίκηση και το Marketing, αν θέλεις οι ιδέες σου να μετουσιώνονται σε πραγματικά πλάνα επιχειρήσεων, τότε έχεις την ευκαιρία να σπουδάσεις στο καλύτερο Βρετανικό Πανεπιστήμιο σε αυτούς τους τομείς. Τα στελέχη των επιχειρήσεων διαμορφώνουν όχι μόνο την πορεία αυτών. Η επιτυχημένη τους παρουσία στο χώρο της Διοίκησης και του Marketing οδηγεί σε επαγγελματική διαδρομή και στο χώρο της πολιτικής, δίνοντας στα στελέχη αυτά τη δυνατότητα να συν-διαμορφώσουν το μέλλον αρκετών χωρών όπως δημοσιεύτηκε από τον ανεξάρτητο οργανισμό πιστοποίησης προγραμμάτων MBA (Association of MBAs). (Πηγή : Εφημερίδα Καθημερινή)

Το Mediterranean College σε συνεργασία με το Derbyshire Business School, φέρνει τα πιο σύγχρονα προγράμματα σπουδών στην Ελλάδα στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων. Κατά τη διάρκεια των σπουδών συμμετέχεις σε εκδηλώσεις, σεμινάρια και δραστηριότητες, οι οποίες λειτουργούν μέσα σε ένα περιβάλλον μάθησης που εμπλουτίζει την εμπειρία φοίτησης στη Σχολή και προσφέρει τη δυνατότητα στους φοιτητές μας να εκμεταλλευτούν τα οφέλη του Βρετανικού Συστήματος στην Ελλάδα.
Τα προγράμματα διδάσκονται στην Ελληνική (1ο έτος και 1ο εξάμηνο 2ου έτους) και στην Αγγλική (2ο εξάμηνο 2ου έτους & 3ο έτος), ώστε οι φοιτητές να εισάγονται ομαλά και σταδιακά στις σπουδές στην αγγλική γλώσσα. Τα ειδικά μαθήματα Αγγλικής που περιέχει το 1ο και 2ο έτος είναι σχεδιασμένα για τη Διοικητική Επιστήμη (ορολογία) και καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις του Αγγλόφωνου τμήματος του προγράμματος (οι φοιτητές δε χρειάζονται επιπρόσθετα μαθήματα εκτός Κολλεγίου). Οι απόφοιτοι του προγράμματος, ως κάτοχοι πτυχίου Βρετανικού πανεπιστημίου, έχουν τελειοποιήσει τα αγγλικά τους και οι γνώσεις τους στη γλώσσα πιστοποιούνται σε επίπεδο Proficiency.

Πληροφορίες Τηλ. 800-11-939393 (χωρίς χρέωση) ή http://www.medcollege.edu.gr/ypopshfioi-foithtes/bachelor-s/sxolh-dioikhshs-epixeirhsewn/ba-hons-business-studies

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!