Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Το Τμήμα Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου σε εκπαιδευτική επίσκεψη στο Εργοστάσιο Σοκολάτας στο HELEXPO

2b

 
Το Τμήμα Διοίκησης Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων του Μητροπολιτικού Κολλεγίου πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στο «Εργοστάσιο Σοκολάτας» στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo στο Μαρούσι.
Οι φοιτητές του Τμήματος είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στον εκθεσιακό χώρο και ταυτόχρονα να δουν από κοντά ένα πολυεπίπεδο θεματικό πάρκο, τις πολυάριθμες λειτουργιές του και την ανάθεση των θέσεων εργασίας.  Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, μίλησαν με τους εργαζόμενους σε διάφορες θέσεις, αλλά και με επισκέπτες, προκειμένου να λάβουν μια ολοκληρωμένοι εικόνα για τις απαιτήσεις και προδιαγραφές διοργάνωσης ενός Εποχιακού Θεματικού Πάρκου.
Θυμίζουμε ότι το Μητροπολιτικό Κολλέγιο προσφέρει το πλήρως ελληνόφωνο πρόγραμμα σπουδών στον Τουρισμό BA (Hons) International Hospitality and Tourism Management (Διοίκηση Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων), σε συνεργασία με το Queen Margaret University στο Εδιμβούργο της Σκωτίας. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στο www.mitropolitiko.edu.gr.

5e

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!