Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Το Τμήμα Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στην 11η HORECA

Horeca_7

Το Τμήμα Διοίκησης Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων του Μητροπολιτικού Κολλεγίου επισκέφθηκε την 11η έκθεση HORECA. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία:

  • Να πάρουν μέρος σε οργανωμένο διαδραστικό παιχνίδι διάρκειας 2 ημερών, με στόχο να κινηθούν αρκετές ώρες μέσα στο χώρο την έκθεσης, να αποκτήσουν μια οικειότητα, αλλά να γίνουν και αντιληπτοί από το κοινό και τους εκθέτες.
  • Να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις της αγοράς.
  • Να πάρουν μέρος στα σεμινάρια FUTURE HOTEL. Τα σημαντικότερα σεμινάρια ήταν αυτά με τίτλο «Διαχείριση παράπονων» και «Σταθεροποίηση της ποιότητας». Oι διεθνείς προσκεκλημένοι του Futute Hotel on the Web Thomas Landen, Marketing Manager EMEA της Revinate, Jens Bocker, Business Development Manager της OTA Insight και Alex Baroos, Vice President of Sales-EMEA της Duetto, ανέλυσαν την αποτελεσματική διαχείριση παραπόνων στο διαδίκτυο και την ορθή πολιτική κοστολόγησης, μέσα από πλήρεις εμπεριστατωμένες παρουσιάσεις.

Επιπλέον, η Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη του Τμήματος, Δρ.Ελένη Τσιτσιρίγγου, συμμετείχε στη Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητήριου Ελλάδος με σύνθημα “Ο Τουρισμός είναι υπόθεση όλων μας” παρουσία περισσότερων από 1.000 ξενοδόχων, η οποία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της HORECA.
Θυμίζουμε ότι το Μητροπολιτικό Κολλέγιο προσφέρει το αναγνωρισμένο προπτυχιακό πρόγραμμα BA (Hons) International Hospitality and Tourism Management (Διοίκηση Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων) σε συνεργασία με το δημόσιο Πανεπιστήμιο University of East London. Πρόκειται για ελληνόφωνο πρόγραμμα, με αμειβόμενη πρακτική άσκηση σε σύγχρονο ξενοδοχειακό περιβάλλον και με εξαιρετικές προοπτικές καριέρας στον Τουριστικό κλάδο.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.mitropolitiko.edu.gr

Horeca_1

 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!