Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Xinis Education Festival 2016: Μια εβδομάδα δωρεάν σεμιναρίων μαγειρικής & ζαχαροπλαστικής

viologika_proionta

Μια ολόκληρη εβδομάδα με δωρεάν σεμινάρια, αφιερωμένα στον Τομέα του Επισιτισμού, διοργανώνει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Μακεδονίας, στο πλαίσιο του «Xinis Education Festival 2016», της μεγαλύτερης και πληρέστερης εκπαιδευτικής διοργάνωσης στην Ευρώπη.
Την Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου στις 18.30, ο Executive Chef Βασίλης Παρπουτζίδης, θα παρουσιάσει το εξειδικευμένο σεμινάριο: «Σύγχρονες γαστρονομικές τεχνικές με χρήση βιολογικών προϊόντων (Sousvide, Pacojet, Σφαιροποίηση)». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9 στη Θεσσαλονίκη.
Την Τρίτη 1 Μαρτίου ο Τομέας Επισιτισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, θα παρουσιάσει στην αίθουσα διαλέξεων του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9 στη Θεσσαλονίκη, το σεμινάριο: «Αξιοποίηση των τοπικών προϊόντων στη γαστρονομία & προώθηση τους στην Ελληνική και Διεθνή αγορά», εισηγητής του οποίου θα είναι ο κύριος Μανώλης Στράτος, Executive Chef – μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 18.00.
Ένα ταξίδι γεύσεων με προορισμό την «Ιαπωνική γαστρονομία», θα παρουσιαστεί στους συμμετέχοντες στο φεστιβάλ, από τον Executive Chef Ιωάννη Ακριτίδη, την Τετάρτη 2 Μαρτίου στις 18.30, στον 1ο όροφο της οδού Βαλαωρίτου 9, στη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας.
Η προτελευταία μέρα της εβδομάδας Επισιτισμού, περιλαμβάνει δύο πολύ ενδιαφέροντα σεμινάρια. Την Πέμπτη 3 Μαρτίου στις 17.30, η Τεχνολόγος Τροφίμων κα Μαρία Μανωλάκη, θα παρουσιάσει τεχνικές για «Διακόσμηση γαμήλιας τούρτας», στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, ενώ στις 18.00, οι σπουδαστές του μοναδικού Bachelor Επισιτισμού στην Ελλάδα από το Mediterranean College Θεσσαλονίκης, θα παρουσιάσουν τις σκέψεις και τις προσδοκίες τους σχετικά με την «Ιδανική κουζίνα του μέλλοντος: Υλικά, Φαγητά & τρόποι μαγειρικής». Η παρουσίαση θα γίνει στην αίθουσα διαλέξεων του Mediterranean College, Εγνατία 2-4 κτίριο ΒΙΕΝΝΗ.
Η εβδομάδα θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 4 Μαρτίου, στις 17.30, με το σεμινάριο «Διακόσμηση τούρτας για παιδικό πάρτυ», που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, στη Θεσσαλονίκη. Εισηγήτρια του σεμιναρίου θα είναι η κυρία Μαρία Μανωλάκη, Τεχνολόγος Τροφίμων.
Σε όλους τους συμμετέχοντες, χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους!
Για να συμμετέχετε στα δωρεάν σεμινάρια του Xinis Education Festival 2016 και να αποκτήσετε το V.I.P. PASS με το οποίο θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις δωρεάν εκδηλώσεις από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο του 2016.
Αποκτήστε τώρα το V.I.P. Pass
Για περισσότερες πληροφορίες για τα σεμινάρια του Xinis Education Festival 2016 επισκεφθείτε τη σελίδα μας ΕΔΩ

topika-proionta

iaponiki-gastronomia

gamilia-tourta

kouzina_mellontos

paidiko-party

 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!