Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Τρεις νέες ειδικεύσεις στον τομέα Επιχειρήσεων από το ΕΛΛΗΝΟΒΡΕΤΑΝΙΚΟ

To Ελληνοβρετανικό σε συνεργασία με το Glyndwr University ξεκινά τρεις νέες ειδικεύσεις στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων.
–    ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ  (Business Marketing)
–   ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (Business Management)
–   ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (Business Accounting)
Το πρόγραμμα σπουδών των τριών  τμημάτων  είναι διαρθρωμένο κατά τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχει την θεωρητική κατάρτιση και την πρακτική εξάσκηση που είναι απαραίτητη για τους νέους που σκοπεύουν να εργασθούν ως στελέχη σε ένα σύγχρονο ελληνικό και ευρωπαϊκό επαγγελματικό περιβάλλον. Οι απόφοιτοι αυτών  των  τμημάτων  μπορούν να σταδιοδρομήσουν σε ένα μεγάλο αριθμό τομέων και επαγγελμάτων που σχετίζονται με την διοίκηση επιχειρήσεων, το διεθνές εμπόριο, τις επενδύσεις και την χρηματοδότηση επιχειρήσεων. Επί πλέον η καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και το υψηλό επίπεδο γνώσεων στην πληροφορική διευρύνουν σημαντικά τους τομείς απασχόλησης τόσο στην Ελλάδα και τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσο και στις χώρες της υπόλοιπης Ευρώπης. Εκτός από τα θεωρητικά μαθήματα οι σπουδαστές παρακολουθούν και εργαστηριακά μαθήματα για εκμάθηση του χειρισμού Η/Υ και της χρήσης τους για συγκεκριμένες επιχειρηματικές εφαρμογές. Σημειώνουμε ότι οι καθηγητές του Ελληνοβρετανικού εκτός από τα πολύ ψηλά Ακαδημαϊκά τους προσόντα έχουν και επαγγελματική εμπειρία την οποία μεταφέρουν στις αίθουσες διδασκαλίας. Τέλος, στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής διαδικασίας οι σπουδαστές λαμβάνουν μέρος σε ομαδικές εργασίες, ασκούνται στην διεξαγωγή ερευνών και διδάσκονται πώς να κάνουν επαγγελματικές παρουσιάσεις. Με αυτό τον τρόπο προετοιμάζονται για το πραγματικό περιβάλλον εργασίας τους.
Για πληροφορίες: 210-8217710
www.ellinovretaniko.gr
www.facebook.com/ellinovretaniko
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!