Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

University of Leicester – Top 5% και 5 stars

Με βάση την πιο πρόσφατη αξιολόγηση (29/4/13) του Complete University Guide απο τα 132 πανεπιστήμια το University of Leicester ανέβηκε στην 16η  θέση αξίας, δηλαδή στο ανώτερο Top 5%. Προφανώς δεν είναι σύμπτωση οτι και το Times Good University Guide και το Guardian University Guide ανεβάζουν το Leicester σε αντίστοιχα κορυφαίες θέσεις μέσα στη Βρετανική Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση.
Επίσης, ο παγκοσμίως γνωστός οίκος Αξιολόγησης Αριστείας QSWorldUniversityRankings for Excellence περιλαμβάνει και πάλι στα Top 5 stars το University of Leicester, προγράμματα του οποίου προσφέρονται και στην Ελλάδα από την ΚΕΜΕ iCon International Training (www.icon.gr) με τον πιο εξελιγμένο τρόπο ευέλικτης μαθήσης.
Η συνεχής και ραγδαία άνοδος της αξίας του University of Leicester έχει σαν φυσικό επακόλουθο την επέκταση και του αριθμού των φοιτητών και καθηγητών του, αλλά και των εγκαταστάσεών του. Προ μηνός αγόρασε από άλλο πανεπιστήμιο της ίδιας πόλης παραδοσιακό οικοδόμημα ιδιαίτερης αξίας με εκατομμύρια GBP.
Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να πάρουν πληροφορίες για τα προγράμματα του Πανεπιστημίου στις δύο επόμενες ενημερωτικές εκδηλώσεις στην Αθήνα στις 23/05 και στη Θεσσαλονίκη στις 30/05.
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!