Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Xinis Education Festival – «Social media Marketing»

Σεμινάριο με θέμα «Social Media Marketing», πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία ο τομέας σπουδών Πληροφορικής του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, στο πλαίσιο του Xinis Education Festival ‘13.
Το ενδιαφέρον από σπουδαστές, απόφοιτους και επαγγελματίες του κλάδου των νέων τεχνολογιών και του marketing υπήρξε πολύ μεγάλο αφού τα social media είναι το καλύτερο πεδίο για marketing, για την προβολή και προώθηση μίας μάρκας, ενός προϊόντος, μίας υπηρεσίας ή ενός προσώπου.
Εισηγητής του σεμιναρίου ήτανε ο κος Ζιάκης Χρήστος, Υποψ. Διδάκτορας Πανεπιστημίου Μακεδονίας και ιδιοκτήτης της εταιρείας imarketing. Ο κος Ζιάκης ανέλυσε με λεπτομερή τρόπο τις καλές πρακτικές και τις διαδικασίες που μπορεί να ακολουθήσει ένας επαγγελματίας από το χώρο του marketing στα social media. Αναφέρθηκε στις στρατηγικές αποφάσεις, τις τεχνικές υλοποίησης και τις τακτικές ενέργειες εφαρμογής που θα πρέπει να πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο ανάπτυξης μίας άρτιας και ολοκληρωμένης παρουσίας ενός brand στα Social Media Networks.
Όλοι οι συμμετέχοντες παρέλαβαν βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου με την οποία θα εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους.
Γίνετε μέλος του Xinis Education Festival 13 και αποκτήστε το V.I.P. Pass με το οποίο θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις δωρεάν εκδηλώσεις από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο του 2013.
Αποκτήστε τώρα το V.I.P. πάσο
XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013: GET CULTURED NOW!!!
http://www.xinisfestival.edu.gr/ 
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!