Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Xinis Education Festival 2014: Παιδί & Παιδαγωγοί

Τέσσερα πολύ χρήσιμα σεμινάρια παιδαγωγικών, διοργανώνει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Μακεδονίας, στο πλαίσιο του «Xinis Education Festival ’14», της μεγαλύτερης και πληρέστερης εκπαιδευτικής διοργάνωσης στην Ευρώπη. Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα ΔΙ.Κ.Ε.Π. (4ος όροφος) του κτιρίου ΒΙΕΝΝΗ, Εγνατία 2-4, στη Θεσσαλονίκη.
Την Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014 στις 12.00, η κα Α. Σταμάτη, Νηπιαγωγός με Μεταπτυχιακό στο Παιδικό Παιχνίδι, θα παρουσιάσει στο κοινό το σεμινάριο με θέμα: «Καινοτόμες Δράσεις στην Προσχολική Αγωγή: Persona Doll». Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου, η κα Σταμάτη θα αναλύσει τα νέα επιστημονικά δεδομένα, τα οποία συνδέουν την ψυχαγωγία με την διαπαιδαγώγηση και την διαμόρφωση του χαρακτήρα, στα παιδιά προσχολικής ηλικίας.
Την Τετάρτη 2 Απριλίου στις 12.00, ο συγγραφέας κος Α. Καλαϊτζόγλου, θα πραγματοποιήσει ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο, με θέμα: «Το Βιβλίο στην Προσχολική και Πρωτοσχολική Ηλικία». Ο κος Καλαϊτζόγλου, θα παρουσιάσει στους συμμετέχοντες την αξία της ανάγνωσης λογοτεχνικών βιβλίων στα παιδιά προσχολικής αγωγής, καθώς και τα κριτήρια επιλογής αυτών.
Την ίδια ημέρα στις 17.00, θα λάβει χώρα το διαδραστικό σεμινάριο, με θέμα: «Το Δραματοποιημένο Παιδικό Παραμύθι ως Εργαλείο Αντιμετώπισης της Ενδοσχολικής Βίας». Εισηγητής του σεμιναρίου, θα είναι ο κος Α. Γκαράνης, Παιδαγωγός με Μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή, ο οποίος θα αναλύσει την σύγχρονη κατάσταση σχετικά με τα φαινόμενα ενδοσχολικής βίας, καθώς και μεθόδους όπου η εισαγωγή του παιχνιδιού μπορεί να αποτελέσει την αρχή της καταστολής αυτών.
Η εβδομάδα παιδαγωγικών, θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 2 Απριλίου, στις 19.00, με την διάλεξη του Dr. Η. Βασιλειάδη, Ψυχολόγος με Μεταπτυχιακό στην Αναπτυξιακή Σχολική Ψυχολογία, ο οποίος θα παρουσιάσει στο κοινό το θέμα: «Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές: Νέα Επιστημονικά Δεδομένα». Αναλύοντας τις πλέον πρόσφατες μελέτες, ο κος  Βασιλειάδης θα προσεγγίσει το θέμα από την πλευρά του παιδαγωγού και της ειδικής διαχείρισης που χρήζουν, τα παιδιά με αναπτυξιακές διαταραχές.
Σε όλους τους συμμετέχοντες, χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους!
Γίνετε μέλος του Xinis Education Festival 2014 και αποκτήστε το V.I.P. Pass με το οποίο θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις δωρεάν εκδηλώσεις από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο του 2014.

Αποκτήστε τώρα το V.I.P. Pass

Xinis Education Festival 2014: GREECE…4WARD!

http://www.xinisfestival.edu.gr

Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

Xinis Education Festival 2014: Παιδί & Παιδαγωγοί

Xinis Education Festival 2014: Παιδί & Παιδαγωγοί

Xinis Education Festival 2014: Παιδί & Παιδαγωγοί

Xinis Education Festival 2014: Παιδί & Παιδαγωγοί

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!