Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο Schools.gr

Xmas la mamart 2015 arts & crafts fair

la mam art final poster

Πέμπτη 17 –  Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς

Κατούνη 12-14, Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη

Εγκαίνια: Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 19:00

Ώρες λειτουργίας: καθημερινά 12:00-21:00

 
Στηρίζουμε την πραγματοποίηση των ‘’μαγικών’’ ευχών των παιδιών, που δίνουν από νωρίς μία σκληρή μάχη με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, προσφέροντας μέρος των εσόδων της la mamart, για τους σκοπούς του φιλανθρωπικού οργανισμού Makeawish Greece.
 
Xmas la mamart 2015 arts & crafts fair
11 years of creativity
Όταν το 2005 πραγματοποιήθηκε το πρώτο τότε la mamma, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως 11 χρόνια μετά, μια εμπνευσμένη ιδέα θα γινόταν ένας μεγάλος καλλιτεχνικός θεσμός της πόλης μας. Ένας θεσμός που πίστεψε και αγκάλιασε 400 περίπου αυτοδίδακτες γυναίκες-μαμάδες-καλλιτέχνες και τις βοήθησε να βρουν το δρόμο τους στην καλλιτεχνική δημιουργία. Ένας θεσμός που συνεχίζει να εμπνέει και να δημιουργεί κίνητρο για τις επόμενες. Σε μια τόσο κρίσιμη εποχή, αυτές τις γυναίκες-καλλιτέχνες στηρίζουμε στην έκθεσή μας, με όποιο τρόπο κι αν έχουν επιλέξει να εκφραστούν. Είτε είναι αυτοδίδακτες, ερασιτέχνες, επαγγελματίες. Όλες μαζί συνυπάρχουν αρμονικά γιατί ο στόχος είναι ένας. Η επικοινωνία τους με τον κόσμο μέσα από τις δημιουργίες  τους. Όλοι μπορούμε να είμαστε δημιουργικοί, ο καθένας με τον τρόπο του.
Στην έκθεση μπορεί κανείς να βρει εικαστικά έργα τέχνης και χειροποίητα αντικείμενα. Πίνακες ζωγραφικής, κεραμικά, φωτογραφία, αντικείμενα design, ξυλοκατασκευές, κεριά, κοσμήματα, ρούχα, αξεσουάρ, διακοσμητικές κατασκευές, χειροποίητα καλλυντικά, πλεκτά, τεχνικές decoupage, origami, quilling, paperart, felting.
 
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο του Κολλεγίου Ανατόλια, θα φιλοξενηθούν στην έκθεση ζωγραφιές μαθητών με τίτλο «Ο πλανήτης των ευχών».
Όλα τα έσοδα απ΄ τις πωλήσεις των έργων των μαθητών, όπως και μέρος εσόδων της la mamart θα δοθούν για τη στήριξη του έργου του οργανισμού Makeawish Greece.
 
Σάββατο 19/12 στις 12:30
Εργαστήριο κατασκευής στολιδιών για παιδιά με πολυμερικό πυλό
με την Τάσα Κελέκη
 
Σάββατο 19/12 στις 16:00
Εργαστήριο decoupage για ενήλικες με την Ρέα Κουρουζίδου
 
Σάββατο 19/12 στις 18:00
Εγκαίνια έκθεσης μαθητών του Δημοτικού Σχολείου του Κολλεγίου Ανατόλια
 
Παρασκευή 18, Δευτέρα 21/12
Σεμινάριο αναπαλαίωσης επίπλου με την Ηρώ Λαζού –ART MIX
 
Κυριακή 20/12 στις 12:30
Εργαστήριο κατασκευής κοσμήματος μικροϋφαντικής με την Αναστασία Ιορδανάκη
 
Κυριακή 20/12 στις 18:00
«Το αγγελάκι που διηγείται μια ιστορία»
Εργαστήριο κατασκευής για παιδιά από 6 ετών με τις esθήτα
 
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 6932 902421
Σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης θα λειτουργεί το roof garden café από την chefstories.
 
Συμμετέχουσες :
Νίκη Αθανασάκη, Λούση Αμπαστάδο, 6 Α…στέρια, Κατερίνα Βλαχοπούλου,                Θέκλα Γεωργίου, chefstories, coqueta caretta handmade art, colibri, esθήτα, Χριστίνα Ζαταγιά, Εύη Ζαχαριάδου, Ρινέτ Ιωσαφάτ, Πουλχερία Ιωσηφίδου, Αγάπη Καραγιαννίδου, Τέση Καρκανιά, Ρέα Κουρουζίδου, little helen handmade cosmetics, Παρασκευή Λουκιανίδου, Ντόμινι Λυμπέρη, megusto, Dorothee Mesander, Florence Messager, Ευτυχία Μήτρου, Όλγα Μπεληγιάννη, Δέσποινα Παπαδοπούλου, Ντίνα Παπαδοπούλου, Όλγα Πολυζώη, Φανή Πολυχρονιάδου, Γιώτα Ράμμου, Τίνα Ρεϊση, Royal Wisdom,  Ίλια Σοπέογλου – Ηρώ Κοσμίδου, Άσπα Τζιφούλη, Στελίνα Τρωϊάνου, Ελένη Τσακίρογλου, Μάνθα Τσιάλιου, Ελένη Τσολιαρίδου, Δέσποινα Φραγκιαδάκη, Τζένη Χατζηβασιλείου, Βύλη Χατζηνικόλα, Έλενα Χλιοπάνου, Μαρία Χούντα, Christine Willis
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!