Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό Bazaar από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

photo-bazaar_1
photo-bazaar_2
Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό Bazaar από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο
 
Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, όπως κάθε χρόνο την περίοδο των εορτών, διοργάνωσε το ετήσιο φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό Bazaar του, στα κτίρια του Αμαρουσίου, του Πειραιά και της Αθήνας.
 
Φέτος στο Bazaar οι φοιτητές του Κολλεγίου διέθεσαν χειροποίητα είδη, ημερολόγια, χριστουγεννιάτικα μικροαντικείμενα και στολίδια κατασκευασμένα από τις συνεργαζόμενες ΜΚΟ, αλλά και εορταστικά γλυκίσματα δια χειρός των φοιτητών του προγράμματος σπουδών BA Culinary Arts της Σχολής Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.
 
Tα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό και πιο συγκεκριμένα, στις ΜΚΟ Αμυμώνη, Γιατροί του Κόσμου, Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑΜΕΑ «Το Εργαστήρι», Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα» και στο Ειδικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Κωφών και Βαρηκόων Λυκόβρυσης-Πεύκης. Παράλληλα, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο συνέλεξε φάρμακα, τρόφιμα και παιδικά ρούχα προς διάθεση στους παραπάνω οργανισμούς.
 
Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2017!
Δείτε εδώ τις ευχές μας.
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!