Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ΖΙRIDIS BILINGUAL SCHOOL – Συνεργασία της Νέας Γενιάς Ζηρίδη με το Cambridge International Schools

Ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες απαιτήσεις για διεθνή εκπαίδευση, η  Νέα Γενιά Ζηρίδη ανακοίνωσε  μια νέα, σημαντική συνεργασία με τα Cambridge International Schools, του παγκοσμίως αναγνωρισμένου εκπαιδευτικού οργανισμού Cambridge International Examinations. Η Nέα Γενιά Ζηρίδη είναι το πρώτο ελληνικό σχολείο που συνεργάζεται με τα Cambridge International Schools.
Ο κορυφαίος εκπαιδευτικός οργανισμός Cambridge International Schools που ανήκει στο University of Cambridge αποτελεί τον μεγαλύτερο και πιο αναγνωρισμένο φορέα διεθνών προγραμμάτων και πτυχίων για μαθητές 5-19 ετών σε όλο τον κόσμο. Η Νέα Γενιά Ζηρίδη προσφέρει την προαιρετική παροχή ενός εκπαιδευτικού προγράμματος που οδηγεί στην εισαγωγή των μαθητών σε κορυφαία πανεπιστήμια του εξωτερικού, με την εποπτεία και τη σφραγίδα του πανεπιστημίου του Cambridge, παράλληλα με την απόκτηση του Εθνικού Απολυτηρίου Λυκείου.
Το δίγλωσσο πρόγραμμα του Cambridge International Schools θα εφαρμοστεί αρχικά στις τάξεις Α’ & Δ’ Δημοτικού (Cambridge Primary) και Α’ Γυμνασίου (Cambridge Secondary). Παράλληλα, οι μαθητές διατηρούν το δικαίωμα εισαγωγής τους στα Ελληνικά Πανεπιστήμια μέσα από τις πανελλήνιες εξετάσεις.
Το Cambridge International Εxaminations είναι ένας παγκόσμιος φορέας διεθνών εκπαιδευτικών προγραμμάτων, που συμπληρώνουν το εθνικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Τα προγράμματά του εφαρμόζονται σε 9.000 σχολεία σε περισσότερες από 160 χώρες στον κόσμο.Το Ziridis Bilingual School έχει ως στόχο οι μαθητές να αποκτήσουν όλα τα απαραίτητα εφόδια και δεξιότητες, ώστε να επιτύχουν σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο και ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον.
Πληροφορίες για τη Νέα Γενιά Ζηρίδη
Η Νέα Γενιά Ζηρίδη συνδυάζει την οικογενειακή, ιστορική παράδοση 80 ετών με τη συνεχή καινοτομία, εφαρμόζοντας με συνέπεια την προσωποποιημένη μάθηση (personalized learning) σε κάθε εκπαιδευτική διάσταση κι επιτυγχάνοντας εξαιρετικά ακαδημαϊκά αποτελέσματα. Σε ένα πρότυπο campus με οικολογικές εγκαταστάσεις σε έκταση 80 στρεμμάτων στα Σπάτα, το σχολείο προσφέρει ένα πολυδιάστατο και εξειδικευμένο φάσμα εκπαιδευτικών, κοινωνικών, συναισθηματικών και αθλητικών δραστηριοτήτων, με έμφαση στο μοναδικό προφίλ και τις ιδιαίτερες κλίσεις του κάθε μαθητή και στο υψηλό επίπεδο γνώσης που αποκτά. Εξελίσσοντας διαρκώς τα προγράμματα και τις υπηρεσίες της, η Νέα Γενιά Ζηρίδη καλλιεργεί στους μαθητές της ατομικές και κοινωνικές δεξιότητες ζωής και όλα τα αναγκαία εργαλεία για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της νέας εποχής, συντελώντας στην επιτυχία και στην ευτυχία τους.
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!