Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

34η τελετή αποφοίτησης του MEDITERRANEAN COLLEGE

34η τελετή αποφοίτησης του MEDITERRANEAN COLLEGE

Πετώντας τα καπέλα τους ψηλά γιόρτασαν τη μεγάλη ημέρα της Αποφοίτησής τους οι απόφοιτοι της Τάξης του 2013 του Mediterranean College.
Η φετινή  Τελετή Αποφοίτησης του Mediterranean College είχε ως κεντρικό άξονα την προβολή και την ανάδειξη «Εξαιρετικών Επιτευγμάτων Ελλήνων», οι οποίοι έχουν διακριθεί για το ταλέντο τους ή για τις πρωτοπόρες δράσεις τους στο στίβο της Επιχειρηματικότητας και της Καινοτομίας.
Πετώντας τα καπέλα τους ψηλά γιόρτασαν τη μεγάλη ημέρα της αποφοίτησής τους, οι απόφοιτοι της Τάξης του 2013 του Mediterranean College μέσα σε μια πανηγυρική και ιδιαίτερα συγκινητική ατμόσφαιρα. Η φετινή Τελετή Αποφοίτησης του Mediterranean College που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Badminton, είχε ως κεντρικό άξονα την προβολή και την ανάδειξη «Εξαιρετικών Επιτευγμάτων Ελλήνων», οι οποίοι έχουν διακριθεί για το ταλέντο τους ή για τις πρωτοπόρες δράσεις τους στο στίβο της Επιχειρηματικότητας και της Καινοτομίας.
Σε μια εντυπωσιακή και ιδιαίτερα συγκινητική εκδήλωση οι απόφοιτοι της Τάξης του 2013, έδειξαν πως μπορούν, εμπνευσμένοι και με εφόδιο τη δύναμη της γνώσης, να προχωρήσουν στην υλοποίηση των  δικών τους ιδεών και ονείρων.
Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με το τελετουργικό των βρετανικών πανεπιστημίων, συμμετείχαν μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας  του Κολλεγίου, το διοικητικό προσωπικό, εκπρόσωποι του University of Derby, εξέχουσες προσωπικότητες από τον ακαδημαϊκό, επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό κόσμο, καθώς και από το χώρο του αθλητισμού και της δημοσιογραφίας. Την έναρξη της τελετής πραγματοποίησε ο Δρ. Γεώργιος Παπαδάκης, Ακαδημαϊκός Διευθυντής του Mediterranean College, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Mediterranean College, Καθηγητής κος Σοφοκλής Ξυνής. Ο κ.  Ξυνής, αναφέρθηκε στα τριάντα επτά χρόνια της επιτυχημένης και καταξιωμένης πορείας του Mediterranean College, στη συνεισφορά του στα εκπαιδευτικά δρώμενα της χώρας καθώς και στις επαγγελματικές επιτυχίες δεκάδων αποφοίτων.
Κεντρικός Ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο κος Αλέξανδρος Κωστόπουλος, Σύμβουλος Στρατηγικής Επικοινωνίας και Εμπνευστής της εκστρατείας «Repower Greece». Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Κωστόπουλος, επισήμανε ότι η Ελλάδα δεν είναι οι αποτυχίες ή τα συμφέροντα των λίγων, αλλά οι ικανότητες και η δημιουργικότητα των πολλών. Απευθυνόμενος προς τους αποφοίτους, ανέφερε ότι ακολουθώντας ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης, μέσα από τη συνεργασία, την καινοτόμο και κριτική σκέψη και την προσήλωση στην  αριστεία, μπορούν να βρουν λύσεις και να δημιουργήσουν προοπτικές, προχωρώντας μπροστά.
Τιμώμενα Πρόσωπα  της φετινής τελετής τα οποία βραβεύθηκαν για το έργο και τα επιτεύγματά τους ήταν η κα Μάϋρα Βαγιωνή – ΣτασινοπούλουΙδρύτρια και Πρόεδρος της Fresh Line, για  τη  διάκριση, καταξίωση και ανάπτυξη της Fresh Line διεθνώς, ο κος Δημήτρης Κορρές, Αρχιτέκτων Μηχανικός, για την Παγκόσμια Ευρεσιτεχνία του 1ου ελληνικού υπέρ- αυτοκινήτου «Korres Project» και η κα Βάνα Κομνηνού, Μαθήτρια Λυκείου, για το Συγγραφικό της έργο. Τις τιμητικές βραβεύσεις απένειμε ο κ. Σοφοκλής Ξυνής.
Παρουσία του Προέδρου του Mediterranean College κου Σοφοκλή Ξυνή και της κας Κατερίνας Ξυνή, Vice President & Managing Director του Κολλεγίου, το τελετουργικό της τελετής αποφοίτησης συνεχίστηκε με την απονομή προπτυχιακών και μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, σε απόφοιτους των σχολών Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πληροφορικής, Μηχανικών, Ψυχολογίας και Εκπαίδευσης, ενώ απονεμήθηκαν παράλληλα υποτροφίες σε αριστεύσαντες φοιτητές του Mediterranean College.
Κατά τη διάρκεια της τελετής πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις του «Employability Scheme» του Κολλεγίου, μιας ολιστικής προσέγγισης που θέτει τον όρο «απασχολησιμότητα» στο επίκεντρο κάθε προγράμματος σπουδών,  ενώ παρουσιάστηκαν σταθμοί – ορόσημα της επιτυχημένης πορείας του Mediterranean College καθώς και δραστηριότητες και επιτυχίες των μελών του Alumni Association του Mediterranean College.
Κλείνοντας την τελετή, ο Δρ. Γ. Παπαδάκης, ευχαρίστησε θερμά τους γονείς και τους αποφοίτους του Mediterranean College, για την αγάπη και την εμπιστοσύνη με την οποία περιέβαλαν το Κολλέγιο. Αναφέρθηκε επίσης στη συνεισφορά του Κολλεγίου στην προσωπική ανάπτυξη των αποφοίτων μέσα από τη δύναμη της γνώσης, την απόκτηση σημαντικών εφοδίων και την θωράκισή τους με αξίες που συμβάλλουν στο χτίσιμο μιας ολοκληρωμένης προσωπικότητας.
Η εκδήλωση άνοιξε υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων. Ένα ευχάριστο μουσικό διάλλειμα προσέφερε σε όλους τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση το συγκρότημα Blue Wanders.  Tα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων. Ακολούθησε δεξίωση στο Bar – Restaurant Opium.
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 

 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!