Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Έναρξη νέου Ταχύρυθμου Σεμιναρίου: «Παιδί και Διαδίκτυο. Οδηγός επιβίωσης για γονείς και εκπαιδευτικούς»

Έναρξη νέου Ταχύρυθμου Σεμιναρίου: «Παιδί και Διαδίκτυο. Οδηγός επιβίωσης για γονείς και εκπαιδευτικούς»

Από το Carierra Business & Computing School ΚΔΒΜ «Δύο»

Το CARIERRA Business & Computing School Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «Δύο», μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, ανακοινώνει την έναρξη του νέου εκπαιδευτικού σεμιναρίου διάρκειας 20 ωρών, «Παιδί και Διαδίκτυο. Οδηγός επιβίωσης για γονείς και εκπαιδευτικούς» στη Θεσσαλονίκη, στις 24 Φεβρουαρίου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις ακόλουθες ενότητες:

  • Διαδίκτυο και Κίνδυνοι
  • Τρόποι Προστασίας
  • Επικοινωνία και Ιδιωτικότητα
  • Υπερβολική Ενασχόληση
  • Επιβλαβές Περιεχόμενο
  • Νομικό Πλαίσιο

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να καλύψει θεωρητικά όλες τις κατηγορίες ενασχόλησης με το διαδίκτυο που τους τρόπους διαχείρισης κινδύνων και απειλών που μπορούν να προκληθούν σε αυτές, καθώς και το ισχύον Νομικό Πλαίσιο στην χώρα μας.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε γονείς και εκπαιδευτικούς που θέλουν να ενημερωθούν για το διαδίκτυο και τους τρόπους προστασίας των παιδιών από πιθανούς κινδύνους, καθώς και σε οποιονδήποτε θέλει να προστατευθεί από τις αρνητικές συνέπειες της ενασχόλησης με το διαδίκτυο.
Όσο η τεχνολογία εξελίσσεται, το Carierra Business & Computing School ΚΔΒΜ «Δύο», με σαφή προσανατολισμό στην παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης στους σπουδαστές του, θα συνεχίζει να τους παρέχει, τις πλέον πρόσφατες και εξειδικευμένες γνώσεις.
Εγγραφές γίνονται καθημερινά, με συνεχείς ενάρξεις τμημάτων. 
Πληροφορίες – Εγγραφές:
Carierra Business & Computing School – Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη
Τ: 2310552406, [email protected], www.carierra.gr, www.facebook.com/carierra
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!